AK Partililer Gündoğdu Marşı videosu! Gündoğdu Marşı sözleri!

AK Partililer Gündoğdu Marşı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün AK Parti grup toplantısında konuştu. Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu.Erdoğan'ın konuşması sırasında AK Partililerin 'Gündoğdu Marşı'nı sözlerini değiştirerek söyledikleri görüldü. Peki Gündoğdu Marşı sözleri nedir? İşte o video...

AK Partililer Gündoğdu Marşı! Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Erdoğan'ın konuşması sırasında bir grup genç partilinin seslendirdiği Gündoğdu Marşı, ise gündemde konuşulan konular arasında yer aldı. 

Büyük Taarruz sonrasında Türk insanının vatan uğruna canlarını feda edişini anlatmak için yazılan Gündoğdu Marşı, AK Parti Grup Toplantısı'nda okundu.

Grup Yorum, Gündoğdu Marşı'nın seslendirmiştir.

SÖZLERİ

Gün doğdu, hep uyandık,
Siperlere dayandık.
İstiklalin uğruna da,
Al kanlara boyandık.

Sandılar Türk uyudu,
Ata cenge buyurdu,
Türk'ün asker olduğunu
Dünyalara duyurdu.

Ülkemiz Türk ülkesi,
Âşık eder herkesi.
Üstümüzden eksilmesin,
Al bayrağın gölgesi!

AK Partililer Gündoğdu Marşı videosu! Gündoğdu Marşı sözleri! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Cumhurbaşkanı Gündoğdu marşı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.