AK Parti'li Yasin Sağay'ın evine silahlı saldırı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yasin Sağay'ın evine silahlı saldırı düzenlendi. Yaşananları Twitter hesabından duyuran Sağay, olayın soruşturulduğunu belirtti.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yasin Sağay, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak evine silahlı saldırı düzenlendiğini duyurdu.

Gece saatlerinde düzenlenen saldırı ile ilgili "Oturduğum eve düşen kurşunlar şahsıma yada temsil ettiğim davama yapıldıysa onur, aileme yapıldıysa esef duyarım. Yok bir avuç sarhoşun şans eseri sıktıkları içki kurşunuysa onların hayrı için ancak dua edebilirim." diyen AK Parti'li Sağay, "Bizim yoğurdumuz ekşi değil. Elhamdulillah." ifadesini kullandı.

"DURMAK YOK YOLA DEVAM"

Olayın emniyet tarafından soruşturulduğunu söyleyen Sağay, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ailemin ve benim yaşadığı bu talihsiz olay her zaman güven terakki ettiğim emniyet amirliğimizce soruşturulmaktadır. Arayan soran herkesten Allah razı olsun. Biz ölümüne... Durmak yok yola devam"

Sağay'ın mesajının altına yorum yazan pek çok kişi geçmiş olsun dileklerini iletti.

AK Parti'li Yasin Sağay'ın evine silahlı saldırı ile ilgili etiketler Belediye Balıkşehir başkan vekili yasin Sağay
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.