AK Partili vekiller sahaya iniyor: Ana gündem ekonomi olacak

Bütçe maratonunun sona ermesiyle Meclis çalışmalarına verilen arada AK Partili vekiller sahaya iniyor. Ana gündemin ekonomi olacağı saha çalışmalarında yeni ekonomi modeli tolumun tüm kesimlerine anlatılacak. Ayrıca milletvekilleri vatandaşların taleplerini dinleyecek.

Meclis çalışmalarına bütçe maratonu ardından ara verildi. Milletvekilleri rotayı seçim bölgelerine çevirdi. Seçmenle buluşacak milletvekillerinin ana gündemi 'ekonomi' olacak..

AK Parti milletvekillerinin ajandasında asgari ücret zammı, vergi muafiyeti ve yeni ekonomi modeli olacak.

TRT Haber'de yer alan habere göre, iş dünyası temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve işçilerle bir araya gelinecek. Yeni dönemin yol haritası doğrudan toplumun bütün kesimlerine aktarılacak.

Döviz kurundaki sert düşüş ve zamlarla ilgili sokağın nabzı tutulacak. Hazırlanan raporlar, parti kurmaylarına ilgili başkanlıklar üzerinden iletilecek.

VATANDAŞIN TALEPLERİ DİNLENECEK

Vatandaşın talepleri de birinci ağızdan dinlenecek. Yeni yılda üzerinde çalışılacak kanun teklifleri için konunun muhatabı olan kesimlerin kapısı çalınacak. Düzenlemeler sırasında bu çalışmalardan yararlanılacak.

AK Partili vekiller sahaya iniyor: Ana gündem ekonomi olacak ile ilgili etiketler AK Parti milletvekili yeni ekonomi modeli
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.