AK Partili vekilin yakınlarının olduğu minibüs kaza yaptı: 2 kişi öldü, 8 kişi yaralandı!

Çorum'da kontrolden çıkan bir minibüs takla atarak çeltik tarlasına yuvarlandı. Ters dönen araçta kaza anında bulunan 30 yaşındaki Diler ve 2 yaşındaki oğlu Furkan Ali Türkyılmaz hayatını kaybetti, 8 kişi ise yaralandı. Minibüste bulunanların AK Parti Giresun Miletvekili Kadir Aydın'ın yakınları olduğu öğrenildi.

Samsun- İstanbul D-100 yolunda, Kargı’ya bağlı Çeltiközü mevkisinde korkunç bir kaza meydana geldi.

AK PARTİLİ VEKİLİN YAKINLARI MİNİBÜSTEYDİ

Giresun'dan Düzce'ye giden İrfan Aydın yönetimindeki minibüs, kontrolden çıkıp, takla atarak, yol kenarındaki çeltik tarlasına devrildi. Ters dönen araçtaki AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın'ın yakınları olduğu öğrenilen 10 kişi yaralandı.

8 KİŞİ YARALANDI

Kazayı görenlerin ihbarıyla bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince ilk müdahalede bulunulan sürücü İrfan Aydın ile Akif, Merve, Gülşen, Betül ve Hayri Aydın, Derya Taş, Seher Altunbaş, Dilek ile oğlu Furkan Ali Türkyılmaz, ambulanslarla hastanelere götürüldü.

TÜM MÜDAHALEYE RAĞMEN ANNE VE OĞLU KURTARILAMADI

Tedaviye alınan yaralılardan Dilek Türkyılmaz ile oğlu Furkan Ali Türkyılmaz, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Tedavisi süren yaralılardan Merve Aydın'ın sağlık durumunun ise kritik olduğu belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

(DHA)

 

AK Partili vekilin yakınlarının olduğu minibüs kaza yaptı: 2 kişi öldü, 8 kişi yaralandı! ile ilgili etiketler AK Parti Giresun milletvekili kaza
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.