AK Partili vekilin Kürtçe samimiyeti, söylenen yalanları yıktı geçti

AK Parti Adıyaman Milletvekili, katıksız samimiyetiyle geçtiğimiz gün atılan iftiraların açtığı yaraları iyileştirmeyi başardı. Milletvekili Muhammed Fatih Toprak, gençlerle beraber İstiklal Caddesi'nde Kürtçe şarkılar söyleyip eğlendi.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Muhammed Fatih Toprak, İstiklal Caddesi'nde gençlerle Kürtçe şarkı söyledi.

İFTİRA ATMAYA ÇALIŞMIŞLARDI

Geçtiğimiz günlerde izinsiz olarak sokak müzisyenliği yapan kişiler polisler tarafından uyarılmış, o anların görüntüleri ise özellikle sosyal medyada hükümet karşıtı bir kara propagandaya dönüşmüştü. 

SAMİMİYET, SÖYLENEN YALANLARI YIKTI GEÇTİ

Yapılan iftiralar; polislerin 'Kürtçe' şarkı söylendiği için müdahale ettikleri üzerineydi. AK Parti Adıyaman Milletvekili Muhammed Fatih Toprak, samimiyetin iftiranın en güzel ilacı olacağını ispatlarcasına bir etkinlik düzenledi. 

AK Partili vekil, gençlerle İstiklal Caddesinde Kürtçe şarkılar söyleyip eğlendi. Bu sayede hem güzel vakit geçirir ve geçirtirken; hem de atılmak istenen asılsız iftiraları bertaraf etmiş oldu. 

AK Partili vekilin Kürtçe samimiyeti, söylenen yalanları yıktı geçti ile ilgili etiketler AK Parti Adıyaman Toprak Kürtçe vekil istiklal caddesi şarkı
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.