AK Partili vekilden Rasim Ozan Kütahyalı'ya şaşırtan destek!

AK Parti İzmir milletvekili Hüseyin Kocabıyık, Beyaz TV'de söylediği sözlerle çok büyük tepkiye neden olan Rasim Ozan Kütahyalı'ya sahip çıkan Twitter mesajlarıyla şaşkınlık yarattı.

Rasim Ozan Kütahyalı, Beyaz TV'de yayınlanan spor programında sarf ettiği Boşnaklar'a yönelik ağza alınmayacak sözleri sonrasında toplumun her kesiminden eleştirilerin hedefi olmuş ve programdaki yorumculuk görevinden de kovulmuştu.

Kütahyalı ile ilgili tepkiler sürerken AK Parti İzmir milletvekili Hüseyin Kocabıyık'ın Twitter'da paylaştığı mesajlar ise şaşkınlık yarattı. Kocabıyık, "Rasim Ozan İzzet Begoviç’in hayranı bir gazetecidir. Nasıl Boşnak düşmanı olur? Yaptığı bir dil hatasından dolayı böyle ağır hakaretlere uğraması büyük haksızlıktır. Rasim olaya çok üzüldü ve samimi olarak özür diledi. Daha ne isteniyor ondan?" diye yazdı.

kcbyk

Hüseyin Kocabıyık daha önce de 'racon' tartışmaları sırasında Cem Küçük'e sahip çıkmıştı.

AK Partili vekilden Rasim Ozan Kütahyalı'ya şaşırtan destek! ile ilgili etiketler Rasim Ozan Kütahyalı hüseyin kocabıyık
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.