AK Parti'li vekilden Güneş'in manşetine tepki!

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, Güneş gazetesinin "Mutlu musun Ekrem?" manşetine sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

AK Parti İstanbul Milletvekili ve MKYK üyesi Mustafa Yeneroğlu, Güneş gazetesinin, dün Hakkari'de 4 askerin hayatını kaybettiği saldırıya ilişkin haberi "Mutlu musun Ekrem" manşetiyle vermesine tepki gösterdi.

Yeneroğlu, Güneş gazetesinin bugünkü nüshasının manşetiyle ilgili olarak şu paylaşımı yaptı:

"BU DİL SALDIRILARA KAPI ARALAMAKTADIR"

"Bu manşeti atanları şiddetle kınıyor, aklı selime davet ediyorum.Ekrem İmamoğlu ile siyaseten ayrı noktalarda olsak bile,şehitlerimiz karşısında sevinebileceğini düşünecek kadar insafsız ve izansız değilim.Bu dil saldırılara kapı aralamaktadır.Gazetecilik değildir.Yapmayın,yazık!

AK Parti'li vekilden Güneş'in manşetine tepki!

Benim sözümü ciddiye almayanlar ve yine hakaret edecek olanlar, özellikle gazetenin sorumluları belki Cumhurbaşkanımızın sözünü dikkate alır.

Hatırlatalım: 'Dönem, kızgın demiri soğutma, MUSAFAHALAŞMA, KUCAKLAŞMA, BİRLİK VE BERABERLİĞİMIZİ YENİDEN PERÇİNLEME DÖNEMİDİR.'"

AK Parti'li vekilden Güneş'in manşetine tepki! - Resim : 2

 

AK Parti'li vekilden Güneş'in manşetine tepki! ile ilgili etiketler AK Parti İstanbul Hakkari
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.