AK Parti'li vekil kırmadan, dökmeden uyardı...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin kaybedilmesinin ardından AK Parti'li Mustafa Yeneroğlu dikkat çeken mesajlar paylaştı. Parti içi özleştiride bulunan Yeneroğlu'ndan kırmadan, dökmeden hassas uyarılar geldi...

AK Parti Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde alınan sonucun ardından kendi partisine eleştiriler yöneltti.

Sosyal medya hesabından özeleştiri mesajları paylaşan Yeneroğlu, seçimi kazanan CHP'li Ekrem İmamoğlu'nu tebrik ederek, AK Parti'nin ahlaki üstünlüğünü kaybettiğini söyledi.

Seçim yenilgisine ilişkin açıklama yapan Yeneroğlu, her şeyin tamamen kaybedilmediğini belirterek şu ifadeleri kullandı;

"Ahlâkî üstünlüğü kaybettiğimiz için İstanbul'u kaybettik. Samimî öz eleştiri yaparak yeniden ümit olabiliriz. Bunun için geçmişi ve mitleri bırakıp geleceğe ve gençlerin hayallerine bakmalı, rasyonalite, hukukun üstünlüğü, kuvvetler ayrılığı ve temel haklara odaklanmalıyız."

Yeneroğlu sözlerine şöyle devam etti;

"Benim de bir Türkiye hayalim var. Herkesin ayağının yere bastığı, beğenmediğimiz düşüncelerin öfke veya şiddet ile bastırılmadığı, toplumsal farklılığın zenginlik kabul edildiği, Türkiye'nin refahının çok seslilikte görüldüğü ve karşılıklı tahammülsüzlüğün aşıldığı bir Türkiye.

Karşılıklı olarak bizi endişelendirmesi gereken bizim gibi düşünmeyenler, inanmayanlar veya yaşamak istemeyenler değil, korkularımızın öz güvenimizi aşmış olması ve birbirimizi ezerek yol alabileceğimiz zannı.. Hayallerini yurt dışında kuran gençler gerçeği bizi endişelendirsin."

AK Parti'li vekil kırmadan, dökmeden uyardı... ile ilgili etiketler AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu seçim Mustafa Yeneroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.