AK Parti'li vekil 3 kez korovirüse yakalandı

AK Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler, bir yıl içinde üç kez koronavirüse yakalandığını söyledi. Kiler, yaşadığı zorlu süreci anlatırken "Aşı da olmuştum. Şimdi iyiyim." dedi.

Hürriyet yazarı Nuray Babacan, bugünkü köşe yazısında "Bir yıl içerisinde tam üç kez koronavirüse yakalanan milletvekili var." diyerek AK Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler'in koronavirüs macerasını aktardı.

‘Bundan daha ilginci olamaz’ denilse de yeni bir olayın ortaya çıktığını belirten Babacan, Kiler'in yaşadıklarını çevresine şu sözlerle anlattığını belirtti:

“Geçen sene ramazan ayında hastalığa ilk kez yakalandım. Bunu nereden kaptığımı anlayamadım bile. Seçim bölgeme gidip gelirken olduğunu düşünüyorum. Hafif geçirdim. Sonra çok dikkat etmeme rağmen, temmuz ayında ikinci kez testim pozitif çıktı, karantinaya girdim, bunu da hafif atlattım. Artık bana uğramaz derken, eylül ayında üçüncü kez hastalandım. Bu kez ağır geçirdim, 10 gün hastanede yattım. Sonuncusunu, anne veya babamdan kaptım. Onlar hastalanmıştı. O süreç çok zordu, babamı kaybettim. Doktorlar ilk ikisinde hiç antikor oluşmadığını söyledi. Üçüncüden sonra tekrar test yaptırdım, bu kez antikor oluştuğunu gördük. Ayrıca aşı da olmuştum. Şimdi iyiyim.”

 Babacan, yazısının devamında "45 kez test yaptıran, aşıya rağmen koronavirüse yakalanan vekilleri biliyoruz ama üç kez savaşan ilk oldu. Tam kapatma, TBMM’nin zaten planladığı tatile denk geldi. Şimdi, siyasilerin virüs molası başlıyor." ifadesini kullandı.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

 

AK Parti'li vekil 3 kez korovirüse yakalandı ile ilgili etiketler AK Parti Vahit Kiler nuray babacan
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.