AK Parti'li ve CHP'li vekiller arasında kavga çıktı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu görüşmesi esnasında AK Parti'li ve CHP'li vekiller arasında kavga çıktı. Bakan Süleyman Soylu ile CHP'li vekiller arasında çıkan sözlü tartışma CHP'li vekillerin tansiyonu yükseltmesiyle tartışma yumruklu kavgaya dönüştü.

Türkiye Büyük Milllet Meclisi'nde Plan ve Bütçe Komisyonu'nda Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile İçişleri Bakanlığı'nın 2022 yılı bütçeleri görüşmesi sırasında AK Parti ile CHP'li vekiller arasında kavga çıktı.

BAKAN SOYLU İLE CHP SIRALARI ARASINDA KAVGA

CHP'li Erkan Aydın'ın konuşması sırasında, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile CHP sıraları arasında sözlü tartışma yaşandı. Gerilimin büyümesi ile, tartışma yumruklaşmaya kadar gitti. Araya diğer milletvekillerinin girmesiyle gerilim bir nebze de olsa azaldı. TBMM Başkanvekili Sadi Bilgiç oturuma 15 dakika ara verdi.

AK Parti'li ve CHP'li vekiller arasında kavga çıktı! ile ilgili etiketler TBMM Meclis Kavga Süleyman Soylu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.