AK Parti'li Vahit Kiler'den CHP'li Engin Özkoç'a yumruk

Dün gerçekleştirilen TBMM Genel Kurulu'nda, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un kürsüdeki konuşması büyük tepkiye yol açtı. AK Parti'li vekiller, Özkoç'un Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret içeren sözleri nedeniyle Özkoç'un üzerine yürüdü. Tırmanan gerginlikte Vahit Kiler, Özkoç'a yumruk attı.

Dün akşam gerçekleştirilen TBMM Genel Kurulu'nda, CHP'nin İdlib'de Türk askerlerinin güvenliğine ilişkin grup önerisi görüşülürken CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, kürsüye çıktı.

VEKİLLERDEN SKANDAL SÖZLERE TEPKİ 

Özkoç'un Genel Kurul'daki konuşması, AK Parti milletvekillerinin tepkisine neden oldu.

Genel Kurul öncesinde düzenlediği basın toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret içeren sözleri nedeniyle de tepki toplayan Özkoç'un üzerine, bir grup milletvekili yürüyünce gerginlik arttı.

BİRBİRLERİNE GİRDİLER

CHP milletvekillerinin de tartışmaya dahil olmasıyla birlikte arbede yumruklu ve tekmeli kavgaya döndü.

VAHİT KİLER'DEN ÖZKOÇ'A YUMRUK

AK Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler'in, CHP'li Engin Özkoç'a attığı yumruk da kameralara yansıdı.

Kameralara yansıyan Milliyet gazetesi foto muhabiri Mustafa İstemi'nin çektiği bu görüntü, AK Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler tarafından sosyal medya hesabından paylaşıldı.

AK Parti'li Vahit Kiler'den CHP'li Engin Özkoç'a yumruk

AK Parti'li Vahit Kiler'den CHP'li Engin Özkoç'a yumruk - Resim : 2

AK PARTİ'Lİ İSİMLERDEN KİLER'E DESTEK YAĞDI

Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından AK Parti'li bazı isimler vekillerine destek verdi. 

AK Parti'li Vahit Kiler'den CHP'li Engin Özkoç'a yumruk - Resim : 3

AK Parti'li Vahit Kiler'den CHP'li Engin Özkoç'a yumruk - Resim : 4

VAHİT KİLER KİMDİR?

24 Aralık 1966'da Bitlis'te doğan Vahit Kiler, liseden mezun olduktan sonra iş hayatına atıldı. Kiler Holding Yönetim Kurulu Üyeliği görevinin yanı sıra, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD), Türkiye Engelliler Vakfı (TÜREV), Bitlis Eğitim ve Tanıtım Vakfı (BETAV) üyesi oldu.

2002 yılında Bitlis’ten milletvekili seçilerek parlamentoya giren Kiler,2007 ve 2011 yıllarında aynı ilden tekrar milletvekili seçilmiş olup Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu Üyeliği görevini sürdürmektedir.

Borsaya açılan şirketlerinin halka arzda yatırımcılarına vadedilmiş olan beklentilerin oldukça aşağısında kaldığı görülmüştür. Kiler Gayrimenkul Ortaklığı hisseleri Deniz Yatırım aracılığı ile %36-53 iskontolu olarak arz edilme iddiası ile 5.1-6.1 YTL arasında satılmıştır.

Holding yönetiminden kardeşi ve ortağı Nahit Kiler halka arz basın toplantısında 'İskonto ile yatırımcının kazanmasını, en önemlisi yatırımın tabana yayılmasını istiyoruz' ve 'beddua almak istemiyoruz' söylemleri ile iskontolu hisse iddiasında bulunmuştur.

Hisselere halka arzdan ortak olan yatırımcılar son 2 yılda yaklaşık %60-70 zarar etmiştir. Ağustos 2013 itibarı ile KLGYO hisseleri 1.5-1.6 YTL civarında seyir göstermektedir ve istikrarlı düşüşüne devam etmektedir.

Pierre Loti Tepesinin isim değişikliği ile ilgili talebi Haziran 2012'de gündeme oturmuş, Pierre Loti hakkındaki eşcinsel iddialarına yönelik söylemleri dikkat çekmiştir. Tarihi ve kültürel değerler açısından 'İdris-i Bitlis Tepesi' isim talebi olsa da Kiler Holding'in en iddialı yatırımlarından olan İstanbul Levent'teki binanın ismi Sapphire'dir.

Kiler, AK Parti 27.dönem Bitlis milletvekili adayı olarak gösterilmiştir.

Kiler, evli ve 4 çocuk babasıdır.

AK Parti'li Vahit Kiler'den CHP'li Engin Özkoç'a yumruk - Resim : 5

AK Parti'li Vahit Kiler'den CHP'li Engin Özkoç'a yumruk ile ilgili etiketler AK Parti Cumhurbaşkanı Cumhurbaşkanı Erdoğan Engin Özkoç CHP Vahit Kiler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.