AK Parti'li Turan'dan CHP'yi susturan fotoğraf!

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP'lilerin FETÖ'yle ilgili suçlamaları üzerine Meclis Genel Kurulu'nda sert bir cevap verdi. Fetullah Gülen'in siyasetle ilişkisini fotoğraflarla ortaya koyan Turan “Eğer illa fotoğraf açacaksak, daha AK Parti tarihte yokken CHP’nin Genel Sekreteri Kasım Gülek, Gülen’le beraber" dedi. Turan sözlerini ise "FETÖ’nün en sevmediği adam, bir Erbakan, iki Erdoğan. Bunu biliyoruz yahu, bunu biliyoruz” diye tamamladı.

AKP Parti Grup Başkanvekili, Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, muhalefetin FETÖ eleştirilerine yönelik Genel Kurul'da yaptığı konuşmada, “Eğer illa fotoğraf açacaksak, daha AK Parti tarihte yokken CHP’nin Genel Sekreteri Kasım Gülek, Gülen’le beraber, FETÖ lideriyle beraber dünya kadar toplantı yaptı. Aynı şekilde Fatih Üniversitesi’nin arsasını Kasım Gülek’in eşi bağışladı. ‘Kasım Gülek FETÖ’cüdür’ demiyorum; ama şunu söylüyorum: Her gün çıkıp arkadaşlarımızın fotoğrafını gösterdiniz, bu doğru bir şey değil. Biz bu adamların ne olduğunu öğrenince, ne yaptığını öğrenince başından sonuna tüm grup ayağa kalktık ve mücadele ettik; ama yalnız kaldık. Bakınız, şimdi soruyorum elli yıldan beri bu ülkede FETÖ var, FETÖ’nün yanında CHP var, o zaman ki Çiller’in fotoğrafı var, Demirel’in var, Özal’ın var. FETÖ’nün en sevmediği adam, bir Erbakan, iki Erdoğan. Bunu biliyoruz yahu, bunu biliyoruz” ifadelerini kullandı. 

AK Parti'li Turan'dan CHP'yi susturan fotoğraf! ile ilgili etiketler FETÖ CHP Bülent Turan
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.