AK Parti'li Turan'dan CHP'li Usluer'e 6 yıl sonra gelen 'Mursi' cevabı!

Mısır’ın tutuklu eski Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi geçtiğimiz gün mahkeme salonunda fenalaşarak hayatını kaybetti. Mursi'nin ölümü tüm dünyada büyük üzüntüyle karşılanırken, akıllara CHP'li Gaye Usluer'in tepki çeken paylaşımını getirdi.

 Mısır'ın demokratik yöntemlerle seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi, dün mahkemede hakimden söz istediği sırada baygınlık geçirerek şehit oldu.

2013 yılından bu yana tutuklu bulunan ve hakkında açılan davalardan toplam 48 yıl hapse mahkum edilmişti.

Mursi'nin ölümü, akıllara yıllar önce CHP'li Gaye Usluer'in sosyal medya hesabında yaptığı bir paylaşımı getirdi.

"MURSİ ÜÇ GÜNDE GİTTİ"

CHP Parti Meclisi (PM) üyesi Gaye Usluer, 2013 yılında Mısır'da muhaliflerin isyanını izleyen askeri darbeyi yorumlarken "Seçimle geldik, diye kafa tutan Mursi üç günde gitti. Demokrasinin sandıktan ibaret olmadığını anlayabildi mi" sözlerini kullanmış ve büyük tepki çekmişti.

AK Parti'li Turan'dan CHP'li Usluer'e 6 yıl sonra gelen 'Mursi' cevabı!

"BU DÜNYADAN DA GİTTİ

  Usluer'in o mesajını Twitter hesabından yeniden paylaşan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Bu dünyadan da gitti. Gözünüz aydın!" ifadelerini kullandı.

AK Parti'li Turan'dan CHP'li Usluer'e 6 yıl sonra gelen 'Mursi' cevabı! - Resim : 2

AK Parti'li Turan'dan CHP'li Usluer'e 6 yıl sonra gelen 'Mursi' cevabı! ile ilgili etiketler AK Parti CHP Mısır Bülent Turan
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye başkanı Ahmet Cin, CHP'nin Ekrem İmamoğlu'nun fotoğrafının asılmasına yönelik önergeye dikkat çeken bir cevap verdi. Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.