AK Parti'li Turan: Kılıçdaroğlu'nun en iyi arkadaşı olduğunu bir kez daha gösterdi

AK Parti'li Bülent Turan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, partisinin grup toplantısında kullandığı argo diline tepki gösterdi. Yazılı açıklama yapan Turan, "Sözüm ona çirkin üslupları adeta kurumsal kimlikleri olmuş. Sayın Akşener söylemleriyle Sayın Kılıçdaroğlu'nun en iyi arkadaşı olduğunu, bugün bir kez daha gösterdi" dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in partisinin grup toplantısında kullandığı ifadelere tepki gösterdi. 

"AYIPLARINI, BİR HÜNER ZANNETMEYE BAŞLADILAR"

Yazılı açıklama yapan Turan, "Daha önce 'yavşak'a varan ifadeler kullanan Akşener, bugün de 'Millete iteliyorlar' sözüne kadar geldi. Bir parti düşünün, grup başkanvekili şehit yakınına küfür edecek; bir diğer milletvekili bütçe görüşmelerinde el hareketi yapıp küfür edecek, genel başkanları her hafta argolu diline devam edecek. Adına 'İYİ' demekle iyi olunmuyor. Ayıplarını, bir hüner zannetmeye başladılar." değerlendirmesinde bulundu.

"KILIÇDAROĞLU'NUN EN İYİ ARKADAŞI OLDUĞUNU BUGÜN BİR KEZ DAHA GÖSTERDİ"

Her fırsatta bu ayıp üsluplarını yüzlerine vurmaya devam edeceklerini vurgulayan Turan, şu görüşleri paylaştı:

"'İYİ' dedikleri eğer buysa Rabb'im selamete çıkarsın bunları. Üslubun, kimliğindir. İYİ Parti'ye bakınca bu sözün ne kadar karşılık bulduğunu görebiliyoruz. Sözüm ona çirkin üslupları adeta kurumsal kimlikleri olmuş. Döviz kurunun artışında Kılıçdaroğlu ile birlikte ortalığı velveleye veren Akşener de kurda yaşanan düşüşten memnuniyet duymadığı gibi, haksız eleştirilerine devam etti. Döviz kuru yükseliyor eleştir, düşüyor eleştir. Bu, makul bir muhalefet tarzı değil. 'Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim' demişler. Sayın Akşener de söylemleriyle Sayın Kılıçdaroğlu'nun en iyi arkadaşı olduğunu bugün bir kez daha gösterdi.

AK Parti'li Turan: Kılıçdaroğlu'nun en iyi arkadaşı olduğunu bir kez daha gösterdi ile ilgili etiketler AK Parti Bülent Turan Meral Akşener İYİ Parti
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.