AK Parti'li milletvekilleri Kemal Kılıçdaroğlu'na +18 klip hazırladı! / VİDEO

16 Nisan'da yapılacak referandumda Anayasa değişikliği "Evet" oyları ile kabul edilirse milletvekili seçilebilme yaşı 25'ten 18'e indirilecek.

"Hayır" cephesinde yer alan muhalefet, paketin tamamı gibi bu değişikliğe de şiddetle karşı çıkıyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da grup toplantısında, seçilme yaşını 18'e indiren yeni anayasaya tasarısını eleştirerek, "Bakkalın 18 yaşındaki çocuğu milletvekili olacak mı? İşçinin 18 yaşındaki çocuğu milletvekili olacak mı?" sorularını yöneltti.

Bu sorulara CHP Grubunda hep bir ağızdan "Hayır" yanıtı verildi.

Ancak Kemal Kılıçdaroğlu bu sözleri ile baltayı bir kez daha taşa vurdu!

CHP liderine ilk yanıt, AK Parti Konya milletvekili ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başdanışmanı Mustafa Akış'tan geldi.

"BABAMIN MESLEĞİ: BAKKAL, MİLLETVEKİLİ OLDUM"

Akış, babasının mesleğinin bakkal olduğunu ve Kılıçdaroğlu'nun sözlerinin aksine 28 yaşında milletvekili seçildiğini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

AK PARTİLİ VEKİLLERDEN CHP LİDERİNE +18 KLİP!

Mustafa Akış'ın ardından, babaları imam, manav ve esnaf olan AK Parti Milletvekilleri Hamza Dağ, Ebubekir Gizligider, Salih Cora, Mehmet Şükrü Erdinç, Erkan Kandemir de bir video klip hazırlayarak CHP liderinin sözlerini boşa çıkardı. / SuperHaber

İŞTE O KLİP:

AK Parti'li milletvekilleri Kemal Kılıçdaroğlu'na +18 klip hazırladı! / VİDEO ile ilgili etiketler Hamza Dağ klip Kılıçdaroğlu mustafa akış ebubekir gizligider salih cora mehmet şükrü erdinç erkan kandemir
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.