AK Partili Meclis Üyesi Ağyol’un paylaşımı tepki çekti

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener ile CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun servis edilen fotoğrafını paylaşarak, “Umarım bu geceki birliktelikten kaset çıkmaz!” ifadelerini kullanan Tuzla Belediyesi Meclis Üyesi Ağyol büyük tepki çekti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dün Ankara'da bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantı sonrasında iki liderin yemek masasında birlikte çektirdikleri ve Twitter 'da da paylaşılan fotoğrafa AK Parti Tuzla Meclis Üyesi Türel Ağyol, bir yorum yaptı.

CHP Fotoğraf Servisi'nin paylaştığı fotoğrafın altına "Umarım bu geceki birliktelikten kaset çıkmaz!" ifadesini yazan Türel Ağyol, paylaşımını kısa süre sonra kaldırdı.

Kısa süre içerisinde büyük tepki toplayan Ağyol, İYİ Partili yöneticilerin de olaya müdahil olmasıyla özür dileyerek, şunları söyledi:

"Bugün sosyal medya hesabımdan Akşener ve Kılıçdaroğlu'nun basına kapalı olarak başbaşa ikili yemekli toplantısına istinaden 'bu görüşmeden umarım bir kaset çıkmaz' şeklinde yaptığım yoruma hiç aklımın ucundan bile geçmeyecek şekilde benzetmeler yapıldı. Gün içinde özelden arayan herkese orada 'ironi' yaptığımı çünkü her görüşmeden sonra bir ses kaydı veya görüntü paylaşıldığını (en son İmamoğlu olayı gibi) söyledim buna istinaden de umarım bir ses kaydı veya görüntü sızdırırlar da tekrar paylaşım yaparım mantığı takımdım. Maksadım dışına taşan ve Allah şahit ki aklımdan geçmeyen bir şekilde karşıma çıkan bu üzücü paylaşımımdan dolayı sayın Meral Akşener başta olmak üzere herkesten özür dlerim"

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, ve İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu ise Tuzla Belediyesi’nin önüne giderek tepki göstereceklerini duyurdu.

Canan Kaftancıoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında şunları söyledi:

“Kaybettiğini gören AKP ahlaksızlıkta da sınır tanımamaya başladı. Kadın, erkek omuz omuza memleket sevdasına mücadele etmeyi bilmeyen AK Parti Tuzla Belediye Meclis Üyesinin yapmış olduğu ahlâksız sosyal medya paylaşımına karşı: Yarın saat 12.00’de Tuzla Belediyesi önündeyiz! İyi Parti İl Başkanı Sayın Buğra Kavuncu ve örgütlerimizle birlikte hep birlikte sesimizi yükseltecek ve bu ahlaksız anlayışı memleketin başından def edeceğiz çok yakında!”

Kavuncu ise söz konusu olay ile ilgili şu paylaşımı yaptı:

“AK Parti Tuzla Belediye Meclis Üyesinin yapmış olduğu ahlâksız sosyal medya paylaşımına tepkimizi yarın gür bir sesle göstereceğiz. Saat 12.00’da, Tuzla Belediyesi önünde buluşalım ve siyasetin bu çirkin yüzüne, bunun kaynağını aldığı asıl seviyesiz odaklara tepkimizi duyuralım”

AK Partili Meclis Üyesi Ağyol’un paylaşımı tepki çekti ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu Meral Akşener
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.