AK Partili Hamza Dağ'dan CHP'li Tuncay Özkan'a üslup dersi

AK Partili Hamza Dağ paylaşımını alıntılayan CHP'li Tuncay Özkan'a yanıtında "üslup dersi" verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen "20 bin Öğretmen Atama Töreni"nde konuştu. 

Yaklaşık 60 yıldır söz verilmemesine rağmen hayata geçmeyen Öğretmenlik Meslek Kanunu meselesini çözdüklerini belirten Cumhurbaşkanı, "Tüm öğretmenlerin bu süreci, en güzel şekilde, Milli Eğitim camiasına yakışır bir olgunlukla tamamlayacağına inandığını" dile getirdi. 

"BU MESELEYİ DAHİ İSTİSMAR EDİYORLAR"

Erdoğan, tüm bu kazanımların birilerini rahatsız ettiğini vurgulayarak şunları söyledi: 

"Açıkçası öğretmenlerimizle birlikte öğrencilerimizin, hatta topyekun eğitim sistemimizin faydasına olan böyle bir meseleyi dahi istismar edenleri görmekten ülkemiz adına hicap duyuyorum. Türkiye'ye dair elle tutulur hiçbir projeleri olmayanların yaptığı boykot çağrısı, öğretmenlerimizi siyasi malzeme olarak kullanmayı amaçlayan, tamamen art niyetli bir girişimdir. Bırakın artık bu boykotu falan nedir bunlar? Siz, eğitim öğretim mimarı mısınız, yoksa sokaklarda, caddelerde çapulcu olarak dolaşanlar mısınız? Bize yavrularıyla, yavrularımızla haşır neşir olacak öğretmenler lazım, öyle caddelerde, sokaklarda dolaşanlar değil. Ve ben yavrularımıza gerçekten bu tür emeği veren öğretmenlerimizle iftihar ediyorum. Eğitim gibi doğrudan evlatlarımızı ve ülkemizin geleceğini ilgilendiren bir konuyu gündelik siyasete meze yapmak, bu konu üzerinden öğretmenlerimizi kışkırtmak doğru bir yaklaşım değildir. Öğretmenlerimizin bu tür fitne teşebbüslerine prim vermeyeceğini biliyorum."

AK Partili Hamza Dağ'dan CHP'li Tuncay Özkan'a üslup dersi

KILIÇDAROĞLU YİNE BOYKOT ÇAĞRISI YAPTI

Erdoğan'ın açıklamalarının ardından sosyal medyadan paylaşım yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yine bir boykot çağrısı yaptı. Kılıçdaroğlu, "Sınava girmeyin, Bay Kemal bu sorunu çözecek" dedi. 

HAMZA DAĞ'DAN "MARJİNAL SOKAK EYLEMCİSİ" BENZETMESİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Kılıçdaroğlu'nun boykot çağrısını eleştirdi. Dağ, şu ifadeleri kullandı: 

Marjinal sokak eylemcisi dilinizle sürekli provokasyon peşindesiniz Sayın Kemal Kılıçdaroğlu

İşini hakkıyla yapan öğretmenlerimiz kıymetlimizdir. Bunu da 20 yılda yaptıklarımız net bir şekilde göstermektedir.

TUNCAY ÖZKAN'IN PAYLAŞIMINA ÜSLUP DERSLİ CEVAP

Dağ'ın paylaşımını alıntılayan CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, "Hayırdır Hamzacım, borçluların peşine düşmüşsün. Yoksa sen de yeni bir varlık şirketi mi kurdun? Yakında tebligatlar da göndermeye başlarsın garibanlara sen" ifadelerini kullandı. 

Hamza Dağ, Özkan'ın paylaşımına tepki gösterdi. "Her türlü şartta milletimizin yanındayız" diyen Dağ, şunları söyledi: 

AK Partili Hamza Dağ'dan CHP'li Tuncay Özkan'a üslup dersi - Resim : 2

"Tuncay Beyciğim; Milletimiz tecrübeyle sabit bir şekilde bilir ki biz her türlü şartta milletimizin yanındayız. Şirket konusuna gelince; o işten CHP'li belediyelere ihale için baskı yapıp menfaat peşinde koşanlar anlar. Sen de bilirsin ki bizim o taraklarda bezimiz yoktur."

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.