AK Partili: Hamza Dağ: Vatansever CHP’liler, CHP’ye sahip çıksın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Pençe-Kılıç operasyonlarına sessiz kalan CHP'ye tepki gösterdi. Dağ, “Bu noktada vatansever CHP'lilere görev düşüyor” diyerek, vatansever CHP’lilerin partisine sahip çıkmaları gerektiğini ifade etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Anadolu Yayıncılar Derneği (AYD) tarafından geleneksel hale gelen Anadolu Buluşmaları programında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. AK Partili Dağ, CHP’nin harekata sessiz kalmasına tepki gösterirken, HDP’nin tavrına alıştıklarını ifade etti. Öte yandan CHP’nin bu sessiz tavrını vatansever CHP’lilerin görmesi gerektiğini söyledi.

CHP’nin Suriye’ye yapılan hava harekatında sessiz kalmasına tepki gösteren Hamza Dağ, “HDP'nin tavrına milletimiz alıştı. Alışkan diye değil de tahmin ediyor. HDP'nin siyasi varlığı noktasında, PKK'nın sözcülüğünün dışına çıkması gerekiyor. Ama CHP'nin gelmiş olduğu pozisyon asıl sorgulanan. CHP’nin gazeteciler raporu olarak ifade etmiş oldukları raporda ki birçok kişinin terör örgütü o zamanda üyesi bugün de elinde silahla dağda görüntüler verdiğini görüyoruz. CHP'nin üst tarafının terörün yanında saf tuttuğunu görüyoruz. Diğer konu Teskere. Tezkerede Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye'deki bu terör yapılanmasını ortadan kaldırmak için yapmış olduğu mücadeleye Cumhuriyet Halk Partisi ne yazık ki hayır oyu vermiştir. CHP o zamanki tezkereye de Suriye'ye herhangi bir harekat olmasın hatta Suriye'de bulunan unsurlar mücadele ile unsurları geri dönsün diye o tezkereye hayır oyu vermişti. Şimdi de en son hava rekatı başladıktan sonra yaklaşık 2-3 gün sonra çok cılız hiç kimseye temas etmeyecek bir şekilde açıklamayla geçiştirilmiş. Burada herhalde vatansever CHP'lilere görev düşüyor. Vatansever CHP'liler ele geçirilmiş olan Cumhuriyet Halk Partisi’ni, kendi partilerini demokratik yollarla seçimle tekrar ele geçirirlerse, bu hem CHP ye fayda sağlamış olur hem ülkeye fayda sağlamış olur” ifadelerini kullandı.

AK Partili: Hamza Dağ: Vatansever CHP’liler, CHP’ye sahip çıksın ile ilgili etiketler Hamza Dağ AK Parti CHP
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.