Ak Partili Güler’in acı günü

TBMM Adalet Komisyonu üyesi ve AK Parti İstanbul Milletvekili Abdullah Güler'in annesi Fatma Güler bugün akşam saatlerinde ikamet ettiği Sivas’ta vefat etti. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun sosyal medyadan bir taziye mesajı yayımladı.

TBMM Adalet Komisyonu üyesi ve AK Parti İstanbul Milletvekili Abdullah Güler'in annesi Fatma Güler bugün akşam saatlerinde ikamet ettiği Sivas’ta vefat etti. Fatma Güler için Cumartesi günü Sivas’ta Ayyıldız Camisi'nde cenaze namazı kılınması planlanıyor.

Güler’in vefatının ardından Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun sosyal medyadan bir taziye mesajı yayımladı. Altun'un mesajında, “TBMM Adalet Komisyonu üyesi ve İstanbul milletvekili Sayın Abdullah Güler'in kıymetli annesi Fatma Güler'in vefatını büyük bir teessürle öğrendim. Fatma annemize Allah'tan rahmet, başta sayın vekilimiz olmak üzere ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun” ifadelerine yer verdi.

 

Ak Partili Güler’in acı günü ile ilgili etiketler Abdullah Güler ak parti milletvekili fatma güler
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.