AK Partili Dağ "128 milyar dolar nerede" sorusunu böyle yanıtladı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ muhalefetin "128 milyar dolar nerede" sorusuyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Dağ, 128 milyar doların kasada olduğunu vurguladı. Dağ, "Bir kere 103 amiralle ilgili düşmüş oldukları o içler acısı hale bahane bulmak için ve gündemi değiştirmek için bir şey buldular" dedi.

Muhalefetin iktidarı eleştirmek için geliştirdiği yeni argüman olan "128 milyar dolar" nerede sorusu tartışma konusu olmaya devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere AK Parti ve bakanlar rezerv iddialarını yalanlasa da muhalefet aynı argümana devam ediyor.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, muhalefetin sorusuna çarpıcı bir yanıt verdi. Kanal 24'te Esra Elönü'nün sorularını yanıtlayan Dağ, 128 milyar doların kasada olduğunu belirterek, CHP'nin gündemi değiştirmeye çalıştığının altını çizdi.

Hamza Dağ'ın konuyla ilgili yaptığı açıklamalar şöyle:

"128 milyar dolar kasada. Yani havaya mı uçtu? Gerçekten anlamakta zorlanıyor insan. 128 milyar doları havaya uçursanız nerede saklarsınız? Böyle bir soru olabilir mi? Biraz önce konuştuğumuz şeyler var ya, yalanlar... Bir şekilde bir slogan belirlemişler bunu soruyorlar. Yani, buharlaşma desen buharlaşamaz, bir yere koysan koyamazsın. Sonuç olarak bir kere şunu kabul etmiş oluyorlar. AK Parti, Merkez Bankası'nın dolar rezervini 128 milyar dolara kadar yükseltti."

"CHP'NİN GÜNDEMİ DEĞİŞTİRME ÇABASI"

"Bir kere 103 amiralle ilgili düşmüş oldukları o içler acısı hale bahane bulmak için ve gündemi değiştirmek için bir şey buldular. Ortada çok net bir manipülasyon ve yalan var. Bunu da genel başkan yapıyor, sözcü yapıyor; siyaseti bu kadar ayağa düşürmeye gerek yok. Zaman zaman dışarda bize de sözler söylüyoruz ama emin olun hepsini ince eleyip sık dokumaya çalışıyoruz. Bugün İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile ilgili İzmir Büyükşehir Belediyesi ile ilgili bir çok şey söylenir. Rahat rahat da söyleriz ama biz utanıyoruz bir gün bundan mahçup oluruz diye."

AK Partili Dağ "128 milyar dolar nerede" sorusunu böyle yanıtladı ile ilgili etiketler Hamza Dağ AK Parti Dolar Merkez Bankası CHP 128 milyar dolar

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.