Ak Partili Çamlı: Bize bu suçlamaları yapanlar milletin aklına tecavüz etmeyin!

AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, FETÖ ve PKK'nın ortak bir çalışma yaparak Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'yi hedef aldıklarını belirterek topyekün bir algı çalışması yaptığını ve bir 'tantanaya' başladığını belirtti.

Çamlı, "Bütün vatandaşlarımızın merhametlerine sığınarak size seslenerek söylüyorum, bu tantanayı kim yapıyor, teröristleri TBMM'ye sokanlar bu tantanayı yapıyor, teröristleri buralara getirip burada millete basın toplantısı yaptıranlar yapıyor, Şehit Savcı Selim Kiraz'ı şehit eden DHKP/C örgüt üyelerini buralara taşıyıp basın toplantısı yaptıranlar ve onları gözetenler bu tantanları yapıyor" diye konuştu.

Ak Partili Çamlı: Bize bu suçlamaları yapanlar milletin aklına tecavüz etmeyin! ile ilgili etiketler AK Parti Çamlı ahmet hamdi çamlı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.