AK Parti'li başkan koronavirüse yakalandı

Elbistan Belediye Başkanı AK Parti'li Mehmet Gürbüz koronavirüse yakalandı. Halsizlik şikayeti ile haataneye başvuran Gürbüz, sosyal medya hesabından test sonucunun pozitif olduğunu duyurdu. Gürbüz, bir süre ailesi ile birlikte karantinada olacağını belirtti.

Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, halsizlik şikayeti ile Elbistan Devlet Hastanesi’ne başvurdu.

Gürbüz’e korona virüs testi yapıldı. Başkan Gürbüz’ün test sonucu pozitif çıktı. Gürbüz, sağlık durumu ve test sonucuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından şu açıklamatyı yaptı

“Değerli dostlarım, dün akşam halsizlik şikayetiyle gittiğim hastanede yapılan Covıd-19 testimin sonucu maalesef pozitif çıktı. Şu an durumum gayet iyi. Bir süre ailemle birlikte karantinada olacağım. Sağlıklı günlerde görüşmek ve daha çok çalışabilmek dileği ile”

AK Parti'li başkan koronavirüse yakalandı ile ilgili etiketler elbistan belediye başkanı mehmet gürbüz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.