AK Parti'li Ay, Kılıçdaroğlu'nun 'bedava elektrik' vaadi sonrası harekete geçti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Çiftçiye elektriği bedava vereceğiz' vaadinin ardından AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay'dan yeni bir adım geldi. Adanalı çiftçilerin elektriğinin belediye tarafından ödenmesi için Meclis'e öneri sunan Ay, "Kılıçdaroğlu'nun çiftçilere vadettiği bedava elektrik sözünü hemen hayata geçirmesini bekliyoruz" dedi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz hafta STK temsilcileri ve muhtarlar ile düzenlediği toplantıda Şanlıurfalı çiftçilere bedava elektrik sözü vermişti. Kılıçdaroğlu, "Bize Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığını verin, elektriği bütün çiftçilere bedava vereceğiz" demişti.

ZEYDAN KARALAR’A ÇAĞRI

Bunun üzerine AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 'Çiftçiye elektriği bedava vereceğiz' vaadini hatırlatarak Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a çağrıda bulundu.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Ay, Meclis'e öneri sunduğu dilekçenin fotoğrafını paylaşarak şu ifadeleri kullandı:

" Cumhur İttifakı olarak Adanalı çiftçilerimizin kullandığı elektriğin belediye tarafından ödenmesi için meclise öneri verdik. Sayın Zeydan Karala'dan, Kılıçdaroğlu'nun Şanlıurfa'da çiftçilere vadettiği bedava elektrik sözünü hemen hayata geçirmesini bekliyoruz."

AK Parti'li Ay, Kılıçdaroğlu'nun 'bedava elektrik' vaadi sonrası harekete geçti ile ilgili etiketler CHP Kemal Kılıçdaroğlu TBMM Adana Çiftçi Mehmet Ay bedava elektrik
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.