AK Partili Atalay’dan ‘istifa’ açıklaması

Sosyal medyadan istifasını sunan Fakıbaba’nın paylaşımını beğenen AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay kendisinin de istifa edeceği iddiaları üzerine açıklamada bulundu.

AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, katıldığı canlı yayın programında hakkında çıkan ‘istifa edeceği’ yönündeki iddialara ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Tv100’de düzenlenen programa bağlanan AK Parti Ardahan Milletvekili Atalay, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba’nın istifa paylaşımını beğenmesi üzerine hakkında çıkan istifa edeceği iddialarını yalanladı.   

“AK PARTİ BENİM EVİMDİR”

Atalay yapığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Buna benzer iddialar daha önce de yapıldı. Son 2 gündür halamın cenazesiyle uğraşıyordum. Çok ilgilenemedim. Fakıbaba’nın tweetini sehven beğeni yapmışım, bunu da kaldırdım. Benim AK Parti’den ayrılacağıma dair iddiaların hiçbir temeli, aslı yok. AK Parti benim evimdir. Herkesin evinde birtakım sıkıntılar olabilir. Ben kendimi bu evde son derece özgür hissediyorum. Eleştirilerimi, mekânında uygun üslubunda yapmışımdır. Bu parti bana bu özgürlüğü de tanımıştır. AK Parti’den ayrılacağımla ilgili iddiaları görünce gülümsedim. Benim bir çizgim vardır. AK Parti’nin ruhuna, kurucu ilkelerine, felsefesine, manifestosuna canım pahasına bağlı birisiyim.”

AK Partili Atalay’dan ‘istifa’ açıklaması ile ilgili etiketler AK Parti istifa
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.