AK Parti'de başkan aday adaylığı başvuru süresi uzatıldı...

AK Parti'de 25 il merkezinde temayül yoklaması yapılmayacak. Temayül yoklaması 25 ilin sadece ilçelerinde olacak.. Bu arada AK Parti'nin adaylık başvuru süresi ise bu gece 24.00'e kadar uzatıldı...

Yerel seçim hazırlıklarını sürdüren AK Parti'de 25 il merkezinde temayül yoklaması yapılmayacak. Yoklama, söz konusu illerde sadece ilçelerde yapılacak.

Merkezinde temayül yoklaması yapılmayacak iller şunlar:

İstanbul, Ankara, Antalya, Diyarbakır, Kayseri, Konya, Gaziantep, Şanlıurfa, Kocaeli, Sivas, Kastamonu, Amasya, Denizli, Ordu, Samsun, Tekirdağ, Tokat, Artvin, Bayburt, Bolu, Çankırı, Kırşehir.

AK PARTİ’DE E-TEMAYÜL DETAYLARI
AK Parti’de belediye başkanlığı aday adaylığı temayül yoklaması Türkiye genelinde 18 Kasım Pazar günü yapılacak.

BÜYÜKŞEHİR İÇİN 3, İLÇELER İÇİN 2 İSİM
Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı temayülü için 1243 teşkilat mensubu oy kullanacak. Bu kişiler, Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak görmek istedikleri en çok 3 ismi yazacak. İlçe belediye başkanlıkları için toplamda oy kullanma hakkı bulunan 1591 partili de en fazla 2 isim yazacak.
 
YÖNELTİLECEK SORULAR
Temayülde oy kullanacak AK Partililere, mevcut belediye başkanlarıyla ilgili olarak 5 ayrı soru yöneltilecek. Partililer, “Belediye hizmetleri, Halkla İlişkiler, Teşkilat İlişkileri, Partinin ilke ve değerleri açısından nasıl buluyorsunuz, Belediye başkanının yeniden aday gösterilmesini ister misiniz?” sorularına cevap verecek. “İl ve ilçe belediye başkanlığı için başka önereceğiniz kimse var mı? sorusu için de en fazla 2 kişinin adının yazılması istenecek.

SÜRE 24.00'E UZATILDI

AK Parti'de bugün 17.00'da sona ereceği açıklanan başkan aday adaylığı başvuru süresi bu gece 24.00'a kadar uzatıldı... 

 

AK Parti'de başkan aday adaylığı başvuru süresi uzatıldı... ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.