AK Parti'den provokasyona kınama: Atatürk’ün aziz hatırasına yapılan saygısızlığın temel amacı Türkiye'ye zarar vermektir

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, Samsun'da Atatürk Anıtı'na yapılan çirkin saldırıyı kınadı. Çelik, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aziz hatırasına yapılan saygısızlıkları ve provokasyonları kınıyoruz. Geçmişten beri bu saygısızlıkların ve provokasyonların temel amacı vatandaşlarımızda infial oluşturmak ve Türkiye’ye zarar vermektir." dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik Samsun'da Atatürk Anıtı'na yapılan çirkin saldırıya ilişkin sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

 "PROVOKASYONUN TEMEL AMACI VATANDAŞLARIMIZDA İNFİAL OLUŞTURMAK"

Çelik "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aziz hatırasına yapılan saygısızlıkları ve provokasyonları kınıyoruz. Geçmişten beri bu saygısızlıkların ve provokasyonların temel amacı vatandaşlarımızda infial oluşturmak ve Türkiye'ye zarar vermektir." ifadelerini kullandı.

"HER TÜRLÜ SAYGISIZLIĞA VE PROVOKASYONA GEÇİT VERMEYİZ"

 Ömer Çelik açıklamasının devamında "Atatürk, İstiklal Savaşı'mızın başkomutanı, Yüce Meclis'imizin ilk başkanı ve ilk Cumhurbaşkanımız olarak milletimizin müstesna değeridir. Aziz hatırasına dönük her türlü saygısızlığa ve provokasyona geçit vermeyiz." dedi.

 

AK Parti'den provokasyona kınama: Atatürk’ün aziz hatırasına yapılan saygısızlığın temel amacı Türkiye'ye zarar vermektir ile ilgili etiketler Samsun Atatürk Ömer Çelik heykel anıt provokasyon
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.