AK Parti'den "Palu Ailesi" çıkışı

AK Parti Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla parti genel merkezinde gazetecilerle bir araya geldi. Ünal, Türkiye'nin günlerdir konuştuğu Palu Ailesi hakkında önemli mesajlar verdi

Toplantıda gazetecilerin yıpranma payına ilişkin taleplerini alan Mahir Ünal, gazeteciler gününü tebrik etti.

Ünal, programda gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını da yanıtladı.

'PALU AİLESİYLE İLGİLİ GEREKLİ MÜDAHALE YAPILDI'

AK Parti'li Ünal, Türkiye'nin konuştuğu Palu Ailesi'yle ilgili olarak ise, "O konuda bir çalışma kararı alındı. Öncelikli olarak Adalet Bakanlığı hemen müdahil oldu. Ama bu konu daha çok RTÜK'ün alacağı önlemlerle ilgili. Çünkü orada iki husus var. Bir yayın politikaları bir de hukuki bir konu var.

Orada hukuki olarak gerekli müdahale yapıldı, ama yayın politikası konusunda bu tür programların yayını ile ilgili RTÜK'ün üzerine düşeni yerine getirmesi gerekiyor. Bu tip olaylar modern zamanlarda, değişik ülkelerde ortaya çıkar. Bu tür içe kapalı, aile içindeki büyük bir şiddet ya da benzeri şeyler, cinayet, taciz maalesef bütün dünyada zaman zaman yaşanan konular bununla ilgili alınması gereken tedbirler var" dedi.

AK Parti'den "Palu Ailesi" çıkışı ile ilgili etiketler AK Parti Adalet Bakanlığı RTÜK
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.