AK Parti’den ‘mağdur’ edebiyatı yapanlara tepki: Kesinleşmeyen karar söz konusu

YSK üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle 2 yıl 7 ay hapis cezasına çarptırılan CHP’li İmamoğlu hakkında konuşan AK Partili Turan, “Şu an kesinleşmeyen bir karar söz konusu.” ifadelerini kullandı.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, YSK üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle 2 yıl 7 ay hapis cezasına çarptırılan ve mağdur edebiyatı yapan CHP’li Ekrem İmamoğlu hakkında verilen cezasının kesinleşmediğine dikkati çekti.

Turan açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Biz siyasi rekabeti önemseyen bir ekibiz, biz meydanlarda siyasi polemik yapmayı seven bir ekibiz. Şu an kesinleşmeyen bir karar söz konusu. Yerel mahkemenin verdiği bir karar var. Bu kararın da konusu yargıya hakarettir. Ancak bundan sonraki süreçte hem istinaf hem Yargıtay konusu olacaktır. Yani kesinleşmeyen bir karar var. Biz isteriz ve dileriz ki bütün siyasi rakiplerimiz hakarete varan davalara konu olan açıklamalar yapmasın. Ancak meydanlarda gümbür gümbür demokratik bir yarış yapalım." 

AK Parti’den ‘mağdur’ edebiyatı yapanlara tepki: Kesinleşmeyen karar söz konusu ile ilgili etiketler Bülent Turan AK Parti Ekrem İmamoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.