AK Parti'den Macron'a sert tepki!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından Fransa Cumhurbaşkanı Macron'a ilişkin açıklamalarda bulundu. Macron'a sert tepki gösteren Çelik, 'Fransa Cumhurbaşkanı Macron’un “aydınlanmış bir İslam’ın oluşturulacağını” söylemesi hukuka ve inanç özgürlüğüne saygısızlıktır. Bu açıklama Müslümanlara saygısızlık ve provokasyondur' dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer ÇelikFransa Cumhurbaşkanı Macron’un “aydınlanmış bir İslam’ın oluşturulacağı" sözleri üzerine sert bir açıklama yaptı.

Çelik açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

Macron’un, Bakanlar Kuruluna sunacağı “ayrılıkçılıkla mücadele” yasa tasarısıyla “aydınlanmış bir İslam’ın oluşturulacağını” açıklaması çok karanlık bir zihniyeti yansıtıyor... “Fransa İslamı” oluşturmaktan bahsetmek diktatörce bir yaklaşımdır ve kara cehalettir.

Fransa Cumhurbaşkanı Macron’un “aydınlanmış bir İslam’ın oluşturulacağını” söylemesi hukuka ve inanç özgürlüğüne saygısızlıktır. Bu açıklama Müslümanlara saygısızlık ve provokasyondur.

AK Parti'den Macron'a sert tepki! ile ilgili etiketler AK Parti Emmanuel Macron Ömer Çelik Fransa
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.