AK Parti'den kripto varlık hamlesi! Grup Başkanvekili Elitaş, Binance Türkiye temsilcileriyle görüştü

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, kripto para borsalarından Binance'ın Türkiye temsilcileriyle bir araya geldi. TBMM'de gerçekleşen görüşmede, kripto varlıklarla ilgili yasal düzenleme çalışmaları ele alınırken, Binance Türkiye ekibi, kripto para varlıklarına ilişkin dünyadaki uygulama örneklerine de dayanan önerilerini sundu.

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, kripto para borsalarından Binance'ın Türkiye temsilcileriyle bir araya geldi.

Kripto piyasası düzenlemesini, "vergilendirmenin ötesinde, bu alanda ortaya çıkabilecek mağdurları düşünme amaçlı yapılması gereken bir iş" olarak nitelendiren Mustafa Elitaş, kripto varlıklara yönelik yasal düzenleme konusunda bir süredir çalışmalarını sürdürüyor.

​​​Daha önce kripto para konusunda uzman isimlerle Meclis'te bir araya gelen Elitaş, bu kez Binance Türkiye temsilcilerini dinledi. TBMM'de gerçekleşen görüşmeye, Binance Türkiye Genel Müdürü Mücahit Dönmez ve beraberindeki heyet katıldı.

Kripto para yasa taslağının ele alındığı görüşmede, AK Parti'li Elitaş'a kripto para borsalarının yasal çerçeveye alınması konusundaki görüş ve önerileri sunuldu. Binance temsilcileri görüşmede, yasal düzenlemelere ilişkin dünyada başarılı buldukları örneklerden yola çıkarak hazırladıkları teknik sunumu gerçekleştirdi. Binance ekibi, yapılacak düzenlemelerle ilgili üzerlerine düşen her türlü sorumluluğu almaya hazır olduklarını ifade etti.

AK Parti'den kripto varlık hamlesi! Grup Başkanvekili Elitaş, Binance Türkiye temsilcileriyle görüştü ile ilgili etiketler AK Parti mustafa elitaş Binance kripto piyasası Mücahit Dönmez
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.