AK Parti'den koronavirüs tedbiri! Bu hafta yapılmayacak

AK Parti Grup Başkanlığı bu haftaki grup toplantısının yapılmayacağını açıkladı. Açıklamada, ikinci bir karara kadar grup toplantılarına ziyaretçi alınmayacağı da bildirildi.

AK Parti Grup Başkanlığı, 18 Mart Çarşamba günü TBMM grup toplantısının yapılmayacağını açıkladı.

AK Parti Grup Başkanlığı'ndan milletvekillerine gönderilen mesajda, "Bu hafta 18 Mart Çarşamba günü grup toplantımız yapılmayacaktır. İkinci bir karara kadar grup toplantılarımıza ziyaretçi alınmayacaktır" denildi.

İptal kararının koronavirüs önlemleri nedeniyle alındığı öğrenildi.

KAMP DA ERTELENMİŞTİ

AK Parti'nin Kızılcahamam kampı da koronavirüs önlemleri nedeniyle ertelenmişti. 3-5 Nisan'da planlanan Kızılcahamam kampının ramazan ayı sonrasına ertelendiği açıklanmıştı.

AK Parti'den koronavirüs tedbiri! Bu hafta yapılmayacak ile ilgili etiketler AK Parti TBMM Koronavirüs grup toplantısı tedbir
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.