AK Parti'den Kılıçdaroğlu'na İdlib tepkisi!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İdlib'den göç edenlerle ilgili kullandığı "Terör örgütü üyesi" ifadesine sosyal medyadan tepki gösterdi. Çelik, "Kullanılan ırkçı dil üzüntü verici" dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun İdliblilere ilişkin açıklamalarına tepki geldi.

Çelik, Twıtter'dan paylaştığı mesajında "Avrupa'daki aşırı sağcıların Türkiye düşmanı, İslam düşmanı, göçmen düşmanı ve ırkçı dilinin aynen kopyalanarak İdlib'deki insanlar için kullanılması çok üzüntü verici" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Suriye'de görev yapan bir kişinin kendisine "Suriye bölgesinde görev yapan bir kişi şunları söyledi: Daha önce Suriye'den kaçıp Türkiye'ye gelenler sade Suriyelilerdi. İdlib'den gelecek olanların tamamı eli kanlı olan insanlar. Terör örgütü üyeleri. Bu bir milyon kişi Türkiye'ye gelirse asıl felaketi ülke o zaman yaşar." dediğini iddia etmişti.

SON BİR AYDA 100 ÇOCUK ÖLDÜ

Suriye'de çatışmaların devam ettiği İdlib kentinde son bir ay içinde, 2018'in tamamındakinden fazla sayıda çocuk hayatını kaybetti. Rusya'nın saldırılarında, Kasım 2019'un başından itibaren İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'nde 100'ü çocuk, 313 sivil hayatını kaybederken, yerinden edilenlerin sayısı 382 bini aştı.

AK Parti'den Kılıçdaroğlu'na İdlib tepkisi!

AK Parti'den Kılıçdaroğlu'na İdlib tepkisi! ile ilgili etiketler AK Parti Kemal Kılıçdaroğlu CHP Ömer Çelik İdlib terörist
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.