AK Parti'den kadınlar için yarışma! Ödülü Erdoğan'dan...

Koronavirüsle mücadele döneminde kadınların duygu ve düşüncelerini merak eden AK Parti özel bir yarışma düzenliyor. Kadınların düşüncelerini yazacağı yarışmanın ödüllerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan verecek.

AK Parti Kadın Kolları tarafından yapılacak olan yarışma kapsamında 81 şehirdeki bütün kadınlar 'COVID-19: Sadece bir Virüs mü Yoksa Daha Fazlası mı?', 'Pandemide Dışarısı Nasıl Görünüyor?', 'Salgın ile Birlikte Hayatımdaki Değişimler' başlıklarında deneme yazıları yazacak.

Türkiye gazetesinden Damla Peker'in haberine göre seçmeler, 81 şehirde oluşturulacak AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı komisyonlarınca yapılacak. Dereceye girenler, ödüllerini pandemi sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden alacak.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam, yarışmayla ilgili şunları söyledi:

"Söz uçar, yazı kalır’ diyoruz. Sadece üyelerimiz değil, bütün kadınların katılmasını istiyoruz. Başvuru için akkadin.org.tr adresinden başvuru yapılacak. İllerde milletvekillerimizden yazarlardan oluşan jüri üyeleri, ilk üçe giren isimleri Genel Merkez’imize bildirecek."

AK Parti'den kadınlar için yarışma! Ödülü Erdoğan'dan... ile ilgili etiketler AK Parti Koronavirüs Korona Yarışma kadın kolları
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.