İki vekile yeni görev!

Gelen son dakika haberine göre; AK Parti'de Grup Başkan ve grup başkanvekilleri görevlerine devam ederken, iki yeni idare amiri göreve atandı. Söz konusu atamalarla Alpay Özalan ve Ali Şahin idare amiri oldu.

AK Parti'de parti içi görev değişikliğine gidildi.

ÖZALAN VE ŞAHİN'E YENİ GÖREV

Milletvekilleri Alpay Özalan ve Ali Şahin idare amirliğine getirildi.

GRUP BAŞKANI VE VEKİLLERİ GÖREVE DEVAM EDECEK

Öte yandan AK Parti Grup Başkanı Mehmet Naci Bostancı, AK Parti Grup Başkanvekilleri; Mehmet Muş, Bülent Turan, Özlem Zengin, Muhammed Emin Akbaşoğlu ve Cahit Özkan'ın görevlerine devam etmesine karar verildi.

ÖZALAN'DAN TEŞEKKÜR MESAJI

AK Parti İzmir Milletvekili Özalan, yaptığı açıklamada, getirildiği bu görevin çok önemli ve şerefli bir görev olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Bu göreve bizi layık gören başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, grup başkanlığımız ve milletvekillerimize teşekkür ediyorum. Bugüne kadar aldığım her görevi layıkıyla yerine getirmişimdir, bundan sonra da çalışmamızı iki katından fazlasına çıkartarak hem partimize hem de Cumhurbaşkanımıza layık olmaya çalışacağım. Bunun için de çok çalışacağımdan kimsenin şüphesi olmasın."

 

İki vekile yeni görev! ile ilgili etiketler AK Parti Alpay Özalan idari amiri Ali Şahin
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.