AK Parti'den erken seçim açıklaması!

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'a erken seçim sorulduğunda 'Cumhur İttifakı istemediği sürece seçim kararı çıkmaz' yanıtı alındı. Kurtulmuş, Cumhur İttifakı'nın istemediği sürece seçim kararı çıkmayacağını vurgulayarak, "Cumhur İttifakı istemediği sürece bu parlamentodan erken seçim çıkması mümkün değil" ifadelerini kullandı. Kurtulmuş seçim için haziran 2023'ü işaret etti.

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Şanlıurfa Arkeoloji Müzesi'nde düzenlenen ve 25 yerel televizyon kanalı tarafından canlı yayımlanan "Anadolu Soruyor" programında konuştu.

'BİR ERKEN SEÇİM HAVASI YOKTUR'

Kurtulmuş'a erken seçim soruldu. Kurtulmuş, seçimin Haziran 2023'te yapılacağını belirtti. Kurtulmuş, "Cumhur İttifakı istemediği sürece bu parlamentodan erken seçim çıkması mümkün değil. Niye yapıyorlar, ciddi bir Erdoğan karşıtlığı var. Sadece konuşuyorlar. Kim Cumhurbaşkanı olacak tartışmasını onlar için söylemiyorum bile. Bunun tartışmasını yapıyorlar. Bunu kendi aralarındaki uyumu sağlamak için bir enstrüman olduğunu düşünüyorum. Erken seçim yoktur. Seçim zamanında olacaktır. Bir erken seçim havası yoktur." ifadelerini kullandı.

AK Parti'den erken seçim açıklaması! ile ilgili etiketler AK Parti NUMAR KURTULMUŞ erken seçim akp Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.