AK Parti'den Erdoğan'ı hedef alan Akşener'e yanıt: Teröristbaşının hapisten çıkarılacağını söylemek iftira siyasetidir

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan sözlerine sert sözlerle yanıt verdi. Çelik, "İYİ Parti Genel Başkanı Sn Akşener’in partisinin grup toplantısında Cumhurbaşkanımız hakkında sarfettiği sözleri kınıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımıza karşı kullanılan bu sözler asla kabul edilemez." dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, geçtiğimiz gün partisinin grup toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef aldı. Akşener, Erdoğan'ı, 'Teröristbaşı Abdullah Öcalan'ı hapisten çıkarmaya çalışmak' ile suçladı. Akşener'in sözleri büyük tepki çekti.

Akşener'e bugün AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten de tepki geldi. Çelik, "İftira siyaseti' vurgusu yaparken, Akşener'in sözlerinin, 'Kabul edilemez' olduğunu da vurguladı.

"BUNU SÖYLEMEK İFTİRA SİYASETİDİR"

Ömer Çelik'in sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalar şöyle:

İyi Parti Genel Başkanı Sn Akşener'in partisinin grup toplantısında CUMHURBAŞKANIMIZ hakkında sarfettiği sözleri kınıyoruz. Sn Cumhurbaşkanımıza karşı kullanılan bu sözler asla kabul edilemez.

Teröristbaşının hapisten çıkarılacağını söylemek iftira siyasetidir. Bu yaklaşım her türlü siyasi değerin çiğnenmesi demektir. Bu şekilde hem Cumhurbaşkanlığı makamına hem de Türk adaletine iftira atmak bir siyaset yapma biçimi değildir.

AK Parti'den Erdoğan'ı hedef alan Akşener'e yanıt: Teröristbaşının hapisten çıkarılacağını söylemek iftira siyasetidir ile ilgili etiketler Ömer Çelik akşener ak parti sözcüsü iyi parti grup toplantısı Öcalan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.