AK Parti'den Demet Sağıroğlu'na tepki: 15 Temmuz tweetleri de ortaya çıktı!

3 gün önce Twitter hesabından FETÖ'cüleri blokladığını söyleyen sanatçı Demet Sağıroğlu'nun 15 Temmuz hain darbe girişimi tweetleri ortaya çıktı. "Sakın sokağa çıkmayın" diyerek vatandaşı yönlendiren Sağıroğlu'na sosyal medyadan tepki yağdı. Geçen gün de Sağıroğlu'nun başörtü yasağını destekleyen tweetler atması üzerine bir tepki de AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Leyla Şahin Usta'dan geldi.

Daha 3 gün önce Twitter hesabı üzerinden terör örgütleri ve sempatizanlarına tahammülü olmadığını açıkça ilan eden Demet Sağıroğlu bu insanların kendisini takip etmemesini istedi.

Bu paylaşımı sonrası Sağıroğlu'nun 15 Temmuz hain darbe girişimi zamanı attığı tweetler ise kafaları karıştırdı. 

Açık açık 16 Temmuz günü tweet atarak "Sakın sokağa çıkmayın.. Demokrasi için zamanında sokağa çıkmayın diyenler sizi sokağa çağırıyor.. Kanmayın dostlar" diyerek vatandaşın darbecilere karşı tepki göstermesini istemediği ortaya çıktı.

İşte Demet Sağıroğlu'nun 15 Temmuz tweetleri...

 AK Parti'den Demet Sağıroğlu'na tepki: 15 Temmuz tweetleri de ortaya çıktı!

SAĞIROĞLU'NDAN İLGİNÇ SAVUNMA

Gündeme gelen bu skandal tweetler sonrasında kendisini savunan Sağıroğlu, "Çıkmayın dedim, çünkü milletimin başına geleceklerden endişe duydum." dedi. 

AK Parti'den Demet Sağıroğlu'na tepki: 15 Temmuz tweetleri de ortaya çıktı! - Resim : 2

"BU ZİHNİYETİN SANATÇI KİMLİĞİNE SAHİP OLMASI ÜZÜCÜ"

Sağıroğlu'nun 15 Temmuz tweetleri tartışılırken bir tepki de AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Leyla Şahin Usta’dan geldi. Sağıroğlunun başörtüsüyle ilgili sözlerini sert bir şekilde eleştirdi. Dr. Usta, Sağıroğlu için  "Bu zihniyetin sanatçı kimliğine sahip olması üzücü." dedi.

İşte AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Leyla Şahin Usta'nın ilgili tweeti...

Dr. Usta: Ülkesinin gerçeklerinden bihaber Demet Sağıroğlu’nun, zihnindeki örtüyü kaldırmadan bu ülkede eğitim hakkı elinden alınmış insanlara dil uzatma hakkı yoktur. İnsanların düşünce ve yaşam biçimine saygısız zihni örtülü, dünyası dar bu zihniyetin sanatçı kimliğine sahip olması üzücü.

 

 

 

AK Parti'den Demet Sağıroğlu'na tepki: 15 Temmuz tweetleri de ortaya çıktı! ile ilgili etiketler FETÖ AK Parti 15 Temmuz demet sağıroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.