AK Parti'den CHP'ye mermili tehdide sert tepki! "Bizim siyaset anlayışımızda yer alamaz"

Sosyal medya hesabından paylaştığı bir kavanoz mermi fotoğrafına CHP'li isimleri etiketleyerek tehdit eden AK Parti üyesi kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edildi. Konuya ilişkin Ahmet Hakan'a konuşan AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, "Tehdit etmek, kurşun göstermek bizim siyaset anlayışımızda yer alamaz" dedi.

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, sosyal medya hesabında bir kavanoz dolusu mermi fotoğrafı yayınlayıp CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dahil birçok muhalif isme tehdit yönelten kişi hakkında AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak'tan bir telefon aldığını duyurdu.

AK Parti'den CHP'ye mermili tehdide sert tepki! "Bizim siyaset anlayışımızda yer alamaz"

Hakan, 'Neresi normal bunun?' başlığıyla yayımlanan yazısında Şenocak'ın şu açıklamasını aktardı:

“Bu şahsın AK Parti üyesi olduğunu tespit ettiğimiz anda o paylaşım yapılır yapılmaz tepki gösterdik. Hemen harekete geçtik. Şahsı kesin ihraç istemiyle disiplin kurulumuza sevk ettik. Yasal olarak takip edilmesi gereken süreçtir bu. Bundan önceki uygulamalarımızdan yola çıkarak şunu söyleyebilirim: Bu tür kişilerin bizim partimizde yer almaları mümkün değildir.

Tehdit etmek, kurşun göstermek... Bizim siyaset anlayışımızda yer alamaz. Milyonlarca üyesi olan bir siyasi partide üyelerden biri böyle bir davranış içine girmiş olabilir. Bu başka partilerde de olabiliyor. Önemli olan bizim parti olarak o şahsa yönelik tutumumuz. Hiçbir tereddüde kapılmadan anında tavrımızı gösterdik.”

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

AK Parti'den CHP'ye mermili tehdide sert tepki! "Bizim siyaset anlayışımızda yer alamaz" ile ilgili etiketler AK Parti Ahmet Hakan CHP Bayram Şenocak Tehdit ihraç
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.