AK Parti'den Cemil Barlas ve Fuat Uğur'a 'hamam böceği' benzetmesi

Cemil Barlas ve Fuat Uğur, Aylin Nazlıaka hakkında cinsiyetçi paylaşımlarda bulunmuştu. Ak Parti'den iki isme tepki geldi

AK Parti Ankara Milletvekili Aydın Ünal, anayasa değişikliği teklifi oylaması sırasında Meclis'te kendini kürsüye kelepçeleyerek eylem yapan CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka hakkında cinsiyetçi paylaşımlarda bulunan Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur ve Cemil Barlas'ı "hamam böceği"ne benzetti.

Köşe komşusu İsmail Kılıçarslan'ın Yeni Şafak'ta "Çok bunaldık be reis" başlığıyla yayımlanan yazısını sosyal medya hesabında paylaşan Ünal, "İsmail kardeşim yine pek güzel, pek gönülden yazmış. Lakin, eve hamam böcekleri girdi diye de bunalmayalım. Bahar temizliğinde giderler..." diye yazdı.

İsmail Kılıçarslan dün yayımlanan yazısında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Kendisini kelepçeyle meclis kürsüsüne bağlayan CHP'li kadın milletvekili üzerinden hiç anlamadığımız, hiçbir zaman da anlayamayacağımız -hatta iyi ki anlamadığımız ve iyi ki anlayamayacağımız- şekilde 'seks içerikli, derili merili' espriler yapmayı 'uygun' bulan adamla aynı kafada, aynı safta, aynı mahallede sanılmaktan çok bunaldık be reis"

"Kendilerinin geçmişte neler yazdığını çok iyi bildiğimiz ve 'insandır, değişir' dediğimiz bazılarının her seferinde ağızlarından salyalar akıtarak 'alayınız hainsiniz, bir tek biz en hakiki öz reisçiyiz' diyerek terör estirmelerinden çok bunaldık be reis"

AK Parti'den Cemil Barlas ve Fuat Uğur'a 'hamam böceği' benzetmesi ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.