AK Parti'den çarpıcı 21. yıl klibi: Biz bir oluruz işte böyle 21 oluruz

AK Parti, kuruluşunun 21. yılını 'Bir olduk, 21 olduk' temasıyla kutluyor. Partinin sosyal medya hesaplarında yayınlanan klipte; 21 yılda gerçekleştirilen tüm atılımlar, hizmetler ve başarılar yıl yıl sıralandı.

Kuruluşunun 21. yılını 'Bir olduk, 21 olduk' temasıyla kutlayan AK Parti, sosyal medya hesaplarından yeni bir klip paylaştı.

AK Parti'nin sosyal medya hesaplarından 'Biz bir oluruz işte böyle 21 oluruz' notuyla yayınlanan çarpıcı klipte; kuruluşundan itibaren AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ülkeye hizmetleri ve başarıları yıl yıl sıralandı.

Türkiye'nin parlamenter sisteminden sanayiye, teknolojiden eğitime kadar her alanda yaptığı dev atılımların yer aldığı yaklaşık 5 dakikalık 21. yıl klibinde; Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın IMF'ye borcun bittiğini açıklamasından Davos zirvesindeki "One minute" tepkisine, partinin kapatma davalarından başarıyla çıkmasından 15 Temmuz darbe girişiminin yiğitçe bastırılmasına, hizmete geçirilen dev yatırımlara kadar birçok konuya dikkat çekildi.

AK Parti'den çarpıcı 21. yıl klibi: Biz bir oluruz işte böyle 21 oluruz ile ilgili etiketler AK Parti Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti 21 yaşında Bir olduk 21 olduk

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.