AK Parti'den Bahçeli'nin anayasa önerisine ilk yanıt

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 100 maddelik yeni anayasa teklifine ilişkin AK Parti'den ilk açıklama geldi. AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı, yaptığı açıklamada "Sayın Bahçeli’nin Cumhuriyetin 100. Yılında 100 maddelik yeni anayasa teklifini memnuniyetle karşılıyoruz. Bizim de anayasa yazım sürecimiz bitmek üzere. Detaylarıyla birlikte inşallah bayramdan sonra uygun bir vakitte kamuoyu ile paylaşılacaktır" dedi.

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin, Cumhuriyetin 100. Yılında 100 maddelik yeni anayasa teklifine ilişkin AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı açıklama yaptı.

Naci Bostancı, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin, Cumhuriyetin 100. Yılında 100 maddelik yeni anayasa teklifini memnuniyetle karşıladıklarını belirtti.

Bostancı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Sayın Bahçeli'nin Cumhuriyetin 100. Yılında 100 maddelik yeni anayasa teklifini memnuniyetle karşılıyoruz. Bizim de anayasa yazım sürecimiz bitmek üzere. Detaylarıyla birlikte inşallah bayramdan sonra uygun bir vakitte kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Anayasalar toplumsal uzlaşma metinleri olmak durumundadır. Biz öncelikle Cumhur ittifakı olarak kendi içimizde bir çalışma yapar ve nihayet diğer partilerle bir süreç yürütmek isteriz. Parlamentoda temsil edilen tüm partiler Anayasa konusunda yaklaşımlarının ne olduğunu birer taslak metinle ortaya koyarlarsa bu yerinde olur.

AK Parti'den Bahçeli'nin anayasa önerisine ilk yanıt ile ilgili etiketler MHP AK Parti Devlet Bahçeli Naci Bostancı yeni anayasa
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.