AK Parti'den Avrupa'ya Yunanistan tepkisi: İnsanlığın yüz karası uygulamalar! Hepsi susuyor...

Edirne'de Yunanistan tarafından geri itilen 12 göçmen donarak yaşamını yitirdi. Yunan sınırında meydana gelen insanlık dramına AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik tepki gösterdi. Çelik, "Avrupa’nın gözü önünde göçmenler faşist uygulamalarla öldürülüyor. İnsanlığın yüz karası uygulamalar Yunan güçleri tarafından uygulanıyor, hepsi susuyor…" dedi.

Yunanistan sınırında bugün insanlık bir kez daha öldü dedirten bir olay meydana geldi. Edirne'de Yunanistan tarafından geri itilen 12 göçmenin donarak hayatını kaybettiği öğrenildi.

Yunan sınırında yaşanan insanlık dramına AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik tepki gösterdi. Çelik, " Yunan güçleri çaresiz insanların botlarını şişleyerek, denizde iterek, karada zulmederek ölüme sürüklüyor. Avrupa'nın gözü önünde göçmenler faşist uygulamalarla öldürülüyor." dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in açıklamaları şu şekilde;

Zulüm coğrafyalarındaki ölüm tehdidinden kaçan mazlumlar Yunan güçlerince ölüme sürükleniyor. Yunan güçleri çaresiz insanların botlarını şişleyerek, denizde iterek, karada zulmederek ölüme sürüklüyor. Avrupa'nın gözü önünde göçmenler faşist uygulamalarla öldürülüyor.

"HEPSİ SUSUYOR…"

Cumhurbaşkanımız defalarca bu zulümlerin belgelerini Avrupalı muhataplarına verdi. Her seferinde "bilmiyoruz, inceleyelim" dediler. Halbuki o saatte bile tv'ler bu zulümleri gösteriyordu. İnsanlığın yüz karası uygulamalar Yunan güçleri tarafından uygulanıyor, hepsi susuyor…

"MAZLUMLARIN HAKKINI HER YERDE SAVUNACAĞIZ"

Yunanistan otoriteleri bu zulümleri himaye ediyor. Teşvik ediyor. Avrupa başkentlerinin suskunluğu bu zulümlere destek vermek anlamına geliyor. Bu mazlumların hakkını her yerde savunacağız.

AK Parti'den Avrupa'ya Yunanistan tepkisi: İnsanlığın yüz karası uygulamalar! Hepsi susuyor... ile ilgili etiketler Yunanistan göçmen AK Parti Ömer Çelik
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.