AK Parti'den anket şirketi açıklaması!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak bazı medya organlarında ''AK Parti'ye yakın anket şirketi'' diye lanse edilen ''MAK Araştırma'' şirketi ile AK Parti'nin bir bağı olmadığını açıkladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, bazı medya organlarında ''AK Parti'ye yakın anket şirketi'' diye lanse edilen ''MAK Araştırma'' şirketi ile ilgili açıklama yayımladı. Hamza Dağ, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada,

AK Parti'nin MAK Araştırma şirketi ile herhangi bir bağının ve çalışmasının olmadığını net ifadelerle dile getirdi.

Dağ'ın konuyla ilgili sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı açıklama şu şekilde;

"MAK Araştırma firması ile partimizin herhangi yakınlığı ve çalışması bulunmamaktadır. Nitekim dün ve bugün basında yer alan haberlerde yer verilen söz konusu firmanın AK Parti’ye yakın olduğuna dair ifadeler gerçeği yansıtmamaktadır.

Araştırma alanında az çok bilgiye sahip olan herkesin de bileceği gibi 12 saatten kısa bir süre içerisinde CATI yöntemi ile 33 bin kişilik bir araştırma yapılabilmesi mümkün değildir.

Yapıldığı iddia edilen bu tür sahte araştırmalar ile reklam yapmaya çalışmak hem araştırma sektörüne zarar vermekte hem de toplumu yanlış bilgilendirmektedir."

AK Parti'den anket şirketi açıklaması!

 

AK Parti'den anket şirketi açıklaması! ile ilgili etiketler AK Parti Twitter Hamza Dağ
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.