AK Parti İstanbul'da Osman Nuri Kabaktepe dönemi

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı görevine Osman Nuri Kabaktepe'nin getirildiği resmen ilan edildi. İsmini ilk kez SuperHaber'in gündeme getirdiği Kabaktepe, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nda düzenlenen kahvaltıda milletvekilleri, il ve ilçe başkanları ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin İstanbul teşkilatında yenilenme sürecini başlattı. İlçelerde yaşanan görev değişimlerinin ardından sıra il başkanlığı görevine geldi.

Erdoğan, İstanbul'daki bazı belediye başkanları ile bir araya geldi ve yeni isim hakkında istişareler yapıldı.

 Görüşmelerin ilk kez SuperHaber'de gündeme getirilmesinin ardından; AK Parti İl Başkanı Bayram Şenocak, kongrede yeniden aday olmayacağını açıkladı.

Şenocak, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "24 Şubat Çarşamba gerçekleştireceğimiz AK Parti İstanbul 7. Olağan İl Kongremizde aday olmayacağımı, görevimi başka bir dava arkadaşıma devredeceğimi tüm kamuoyuna duyururum.  ifadelerini kullandı.

AK PARTİ İSTANBUL OSMAN NURİ KABAKTEPE'YE EMANET

Bayram Şenocak'ın bu açıklamasının ardından AK Parti İstanbul İl Başkanlığı için Osman Nuri Kabaktepe'nin ismi öne çıktı.

Yaşanan gelişmelerin ardından AK Parti İstanbul İl Teşkilatı, kahvaltıda buluştu. Milletvekillerinin, il ve ilçe başkanlarının katıldığı kahvaltıda, Kabaktepe'nin il başkanlığı partililere resmen ilan edildi.

"İSTANBUL'UMUZA HAYIRLI OLSUN"

Öte yandan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı ve İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir, sosyal medya hesabından Kabaktepe'nin il başkanlığının kesinleştiğini şu sözlerle duyurdu:

"24 Şubat Çarşamba günü gerçekleştireceğimiz 7.Olağan İstanbul İl Başkanlığı Kongremizde, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle Osman Nuri Kabaktepe bey adayımız olarak belirlenmiştir. Görevi devredecek olan İl Başkanımız Bayram Şenocak'a bugüne kadar göstermiş olduğu emek ve gayretleri için teşekkür ediyorum. Partimize ve İstanbul'umuza hayırlı olsun."

 

 

AK Parti İstanbul'da Osman Nuri Kabaktepe dönemi ile ilgili etiketler İstanbul AK Parti Osman Nuri Kabaktepe il başkanı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.