AK Parti'de kritik MYK

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın instagram hesabından yaptığı "istifa" paylaşımının ardından henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ankara'da sessizlik devam ederken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında saat 16:00'da toplanacak AK Parti MYK'da bu konunun da masaya yatırılacağı tahmin ediliyor.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın instagram hesabından yayınladığı istifa açıklamasının ardından gözler Ankara'ya çevrildi. Söz konusu paylaşımın ardından partinin bazı yetkili isimlerinden Albayrak'a destek açıklaması gelse de istifa ile ilgili olarak resmi bir açıklama henüz yapılmadı.

İstifa iddiasının ardından sessizlik devam ederken iktidar ve ana muhalefet partisi tarafından düzenlenecek olan MYK ile konunun masaya yatırılması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplanacak olan AK Parti MYK saat 16:00'da başlayacak.

Öte yandan Reuters, kabinenin toplanacağını ve mini kabine revizyonu gerçekleşeceğini öne sürdü. Ancak Ankara kulislerinden edinilen bilgilere göre bugün kabine toplantısı yapılması beklenmiyor.

AK Parti'de kritik MYK ile ilgili etiketler AK Parti Berat Albayrak Cumhurbaşkanı Erdoğan MYK
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.