AK Parti'de genel başkanvekili sayısı artıyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, kongrede yapılacak tüzük değişikliğiyle genel başkanvekili sayısının 2'ye çıkarılacağını bildirdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, 2023'ün manifestosunun açıklanacağı AK Parti Kongresi öncesi açıklama yaptı.

"Biz kendimizle yarışıyoruz. AK Parti kendi geçmişiyle yaptıklarıyla yarışıyor." diyen Yazıcı, "Büyük bir partiyiz. MKYK üye sayısı 50'den 75'e, yedek üye sayısı ise 25'ten 35'e çıkarıldı." ifadesini kullandı.

GENEL BAŞKANVEKİLİ SAYISI İKİYE ÇIKARILIYOR

Yazıcı, "Kongrede yapılacak tüzük değişikliğiyle genel başkanvekili sayısını ikiye çıkarılacak. Bilgi ve bilişimden sorumlu yeni bir Genel Başkan Yardımcılığı görevi verilecek." diye konuştu.

AK Parti'de genel başkanvekili sayısı artıyor ile ilgili etiketler AK Parti MKYK hayati yazıcı kongre
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.