AK Parti ve MHP'den İzmir'de gövde gösterisi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İzmir’de Cumhur İttifakı’nın 31 Mart yerel seçimleri için düzenlenen ilk ortak mitinginde buluştu.

İzmir'de Cumhur İttifakı ile ortak düzenlenen dev mitingde ilk önce MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vatandaşlara hitap etti.

Bahçeli'nin açıklamaları şöyle;

"TÜRK VE İSLAM DÜŞMANLARININ YENİ SALDIRILARINDA KARŞI GÖZSÜMÜZÜ SİPER ETTİK"

Bu mitinge katılmaktan onur duyuyoruz. Bu miting İzmir'e, milletimize, devletimize hayırlı olsun. Hepinize hoş geldiniz diyorum. Geleceğiniz aydınlık olsun. Tarihin hiçbir döneminde rahat bırakılmadık. Süreli üzenimize geldiler. Su duydu düşman uyumadı. Ne husumet bitti. Ne hain tükendi. Biz var olmak için tarihten feyzimizi aldık. Biz bekamız için ecdadımızdan gücümüzü aldık. Milli bekamız için bir araya geldik. Türk ve İslam düşmanlarının yeni saldırılarında karşı gözsümüzü siper ettik.

Anadolu'yu fethedişimizin hesabı hala bitmedi. Bu hesap yüzü hakka dönenlerle, yolunu batıla çevirenlerin çetin hesaplaşmasıdır. Bu hesabın bir tarafında Türk İslam medeniyeti ve Türk milleti vardır, diğer tarafta zalimler, emperayalistler ve yerli işbirlikçileri vardır.

İzmir'i hiç kimse çantada keklik görmesin. İzmir'i hiç kimse arka bahçesi zannetmesin. Güzel İzmir'de bir şey değişecek, bu suretle her şey değişecektir. Şımaranlara, yolunu şaşıranlara, 12 Eylül zulmünün mirasçılarına İzmir sırtını dönmeli, daha müreffeh, geleceği daha güçlü bir yönetime daha fazlasını yapacak bir iradeye kucağını açmalıdır.

AK Parti ve MHP'den İzmir'de gövde gösterisi!

YENİ ZELANDA MESAJI

Bir vandal, bir barbar din kardeşlerimizi Cuma namazı kıldıkları sırada kurşun yağmuruna tutmuştur. Bir kez daha hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Bu şerefsiz teröristin katliam silahının üzerinde 'Türk yiyici' ifadesi gözlerden kaçmamıştır. Karşımızda bir teröristten daha ötesi vardır .Ey Haçlılar gelin de kanınızda boğalım. Ey beka sorunu göremeyen çapulcular nasılsınız, iyi misiniz? Türk ve İslam düşmanının emellerini fark edemediniz mi? Şimdi anlaşıldı mı beka niye önemli? 31 Mart seçimlerinin niçin beka seçimi olduğu şimdi oturdu mu? Biliniz ki zillet İzmir'i her gün zehirliyor. İzmir'e kadar kovaladıklarımız yeniden karşımızdalar.

"CUMHUR İTTİFAKI OLARAK BENZER TEHDİTLERLE MÜCADELE EDİYORUZ"

Çanakkale'de tarih yazarak düşmanlara geçit vermeyerek ihanete fırsat tanımayan kutlu ceddimiz gibi Cumhur İttifakı olarak benzer tehditlerle mücadele ediyoruz. Kökü dışarıda, ucu içeridedir. Bugünkü tehdit ve tehlikeleri iyi analiz edebilmenin yolu tarihten ders çıkarmak, tedbir almaktır. Türk tarihi tekerrür eden bir vakalar zinciridir.

 Bugün karşımıza tekrar çıkanlar, dün Çanakkale'den püskürtülenlerdir. Bugün karşımıza yeniden çıkanlar, dün İzmir'de denize dökülenlerdir. Biz bunlara asla müsaade edemeyiz. Bu zillete asla izin veremeyiz. Rengini şehitlerimizin kanından alan al bayrağımızın düşmesini, İstiklal Marşımızın susmasını, inancımızın mukaddes çağrısı olan ezanımızın kesilmesini, nifak ile bin yıllık kardeşliğimizin bozulmasını asla sineye çekemeyiz çünkü biz Cumhur İttifakıyız, biz Türk milletiyiz, biz Türkiye'yiz.

Zillete düşenler, teröristlerle yol yürüyenler, PKK'ya, FETÖ'ye tutunanlar bilsinler ki son siper Cumhur İttifakı'dır, son kale Türkiye Cumhuriyeti'dir...

Bahçeli'nin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan vatandaşlara hitap ediyor...

AK Parti ve MHP'den İzmir'de gövde gösterisi! - Resim : 2

ERDOĞAN'IN AÇIKLAMALARI ŞÖYLE:

 "SİZİ YÜREKTEN SELAMLIYORUM"

Güzel İzmir... İstiklalimizin, milletimizin gür sesi İzmir... Kalesi, Konağı, Kordon'u Körfeziyle ne güzelsin İzmir... Selanik'in, Girit'in, Üsküp'ün, Kosova'nın, Varna'nın, Nice Balkan şehrinin acısını dindiren İzmir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ordularının 9 Eylül'de yeniden özgürlüğüne kavuşturduğu, gavuru denize, garibi bağrına basan İzmir... Batının doğuyla ilk selamlaştığı yer olan İzmir, Medeniyetlerin, kültür kuşaklarının beşiği olan İzmir... Türkiye'nin sadece siyasi değil iktisadi bağımsızlığının da sembolü olan İzmir. Sizi yürekten selamlıyorum.

"BİZ BU İTTİFAKI 411 EL KAOSA KALKTI DİYENLER GİBİ DEĞİL..."

Dikkat edin bizimki bir Cumhur ittifakıdır. Sayın Devlet Bahçeli ile ilk ortak mitingimizi buraya çok önem verdiğimiz için İzmir'de yapıyoruz. Biz bu ittifakı 411 el kaosa kalktı diyenler gibi değil, darbecilerle mücadele ederken sokaklarda kurduk. İnşaAllah bizim bu birlikteliğimiz pazara kadar değil mezara kadar sürer.

"İZMİR BUNA LAYIK DEĞİL"

Birileri çıkmış terör örgütünün desteği ile bu şehirde kendisine yol açmaya çalışıyor. İşte gösterdikleri aday da böyle bir aday. Onlardan buraya hiçbir fayda gelmez. Şu körfezin kokusu işte... Senelerdir çözdüler mi? İzmir'e bu mu layık ya? Soruyorum size. Bakın biz gelmeden önce Haliç de böyleydi. Şimdi balık da yaşıyor, yüzüyor da insanlar.

Bunlar "ceketimizi bile assak kazanırız" diyor ve İzmirlileri önemsemiyor.

Yıllardır Atatürk'ü istismar ettiler. Bunların Atatürk'ün vasiyetine tırnak ucu kadar bir katlıları olduğunu gördünüz mü duydunuz mu?

AK Parti ve MHP'den İzmir'de gövde gösterisi! - Resim : 3

 "SEZAİ TEMELLİ DEFOL GİT IRAK'TAKİ KÜRDİSTAN'DA YAŞA!"

Şimbi bu adam (Sezai Temelli) Kürt bile değil. Kürdistan diyor. Şimdi ben söylüyorum. Kürdistan diye bir yer benim ülkemde var mı? Güneydoğu var, Orta Anadolu var. Ege var Marmara var. Ama Kürdistan yok. Ey Sezai sen Kürdistan istiyorsan Irak'ın kuzeyinde var oraya defol orada yaşa. Şimdi ben Kürt kardeşlerimize söylüyorum bunlar ülkemizi bölmeye çalışıyorlar.

31 MART EN GÜZEL CEVAP OLACAK

Bunlara en güzel cevap nedir? İzmir'de kaybettirmektir. 31 Mart'ta en güzel cevabı vermeye var mıyız? İmamoğlu da bilecek ki diyor, Ankara'da Mansur bilecek ki Kürtlerin oyunu almadan seçim alamazlar diyor. Laflara bak ya. Bu sayın Bahçeli'nin de söylediği gibi bir beka mücadelesinin adıdır. Biz bu mücadeleyi kazanacağız inşaAllah.

"TUNÇ SOYER ADAYLIK İCAZETİNİ İZMİR'DEN DEĞİL KANDİL'DEN ALMIŞTIR"

(Tunç Soyer) Bu aday CHP'nin değil, Kılıçdaroğlu'nun adayıdır. Adaylık icazetini İzmir'den değil Kandil'den almıştır.

CHP'nin Buca adayını son anda değiştirmesinin sebebi de Kılıçdaroğlu'nun İzmir'e sadece rant anlayışıyla yaklaşıyor olmasıdır.

İzmir'de büyükşehir adayımız, ilçe adaylarımız belli. Milletimizden gizlediğimiz, sakladığımız hiçbir şey yok. Söyleyeceklerimizi kuş diliyle, suflörler aracılığıyla değil açıkça ifade ediyoruz. Buna karşılık öteki tarafta neyin ne olduğu belli değil.

CHP'de Çiğli'de Bayraklı'da birçok yerde bölücü terör kontenjanından adaylar var. Bu seçimde kendi adıyla değil CHP adıyla yarışıyorlar. Aynı şekilde adı İYİ, kendi karışık partinin büyükşehir ve ilçelerin birkaçı dışında adayı var mı? Yok. Çünkü onlar da kendileri için değil CHP ve bölücü örgütün güdümündeki parti için çalışıyorlar.

AK Parti ve MHP'den İzmir'de gövde gösterisi! - Resim : 4

"MASKELİ BALOYA NE GEREK VAR?"

Bu maskeli baloya ne gerek var? Biz açıkça mertçe milletimize nasıl bir birliktelik içinde olduğumuzu söyledik. Milletimizden gizlediğimiz hiçbir şey yok. Kimin kimi desteklediği belli olmayan bir ittifaktan millete hayır gelir mi?

"TOPUNUZ GELİN... HER YANIN KELEŞ OLSA NE OLUR SENİN?"

Ne diyor? "1 Temmuz'a kadar terör yasasını kaldırmazsanız savaş kapınızda" diyor. Ya sizin her tarafınız savaş olsa ne yazar? Topunuz gelin topunuz! Sırtını YPG'ye dayamış. Biz de sırtımızı İzmir'li kardeşlerimize ve Allah'a dayadık. Sırtımızı milletimize dayadık. Neymiş keleşleri bize döndüreceklermiş. Her yanın keleş olsa ne olur senin?

İZMİR'E MÜJDELER

Karabağlar'a özellikle sesleniyorum. Bu çarpık yapılaşmadan bıkmadınız mı? Artık bunu beraber değiştiririz. Bu bizim işimiz. İzmir Atatürk stadının yerine İzmir Atatürk Olimpiyat stadını inşa edeceğiz. Altyapı olmadığı için sokaklar göle dönüyor. Çöp sorunu var hala İzmir'in bunları çözeceğiz. Bayraklı'da şehir hastanemiz olacak. Kısa sürede onları bitireceğiz.

İZMİR İÇİN EN BÜYÜK MÜJDEMİ AÇIKLIYORUM...

En büyük müjdem bu İstanbul-İzmir arasını 8 saatten 3,5 saate indiren otoyol projemizi bu yıl bitiriyoruz. Nasıl? Güzel değil mi? Marifet iltifata tabi ise bunlara gereken dersi sandıkta vermemiz gerekmez mi?

"31 MART CHP'Lİ KARDEŞLERİMİ BAY KEMAL'DEN KURTARMA SEÇİMİDİR"

31 Mart CHP'ye gönül veren kardeşlerimizi de bu bay Kemal'den kurtarma seçimidir. Verin burada Cumhur ittifakına oyları kurtulun bundan. İşte gördünüz SSK'nın halini. Bundan gerçekten bir şey olmaz. İnanın 5 koyun verin. Kaybeder gelir.

Yol medeniyettir, su medeniyettir. Yolu, suyu olmayan gayrimedenidir.

Nihat Zeybekci kardeşimiz İzmir'in trafiğini çile olmaktan çıkaracak projeleri hazırladı. Şehrimizin trafik sorunu çözülecek.

14 baraj daha inşa ediyoruz. Son 17 yılda İzmir'e 67 katrilyon yatırım yaptık.

Karabağlar'ı o çirkin yapılaşmadan biz kurtaracağız. Bornova'yı da Bergama'yı da biz kurtaracağız.

Göztepe ve Alsancak stadyumlarının inşaatı sürüyor. Yıl sonuna kadar her iki stadımızın inşaatını bitiriyoruz.

Artık ihtiyaca cevap vermeyen İzmir Atatürk stadının yerine dünyanın en modern tesislerinden biri olacak İzmir Atatürk Olimpiyat Stadı'nı inşa edeceğiz.

Ege Üniversitesi'nin Bornova kampüsündeki alanda Millet Bahçesi yapmak için çalışmalara başladık.

İzmir Körfezi 1994 öncesinin Haliç'i gibi kokmayı sürdürüyor. Doğru dürüst altyapı olmadığı için şehrin sokakları her yağmurda göle dönüyor. İzmir'in sokaklarını da körfezini de biz kurtaracağız.

Yıl olmuş 2019. İzmir'in çöpleri vahşi depolama ile tabiatı kirletecek şekilde bir alana yığılıyor.

ERDOĞAN'DAN BATI'YA VE KILIÇDAROĞLU'NA 'YENİ ZELANDA' MESAJI

(Yeni Zelanda'da iki camiye yapılan terör saldırısı) Batı bu bir Hristiyan terörist diyemiyorlar.

Bir tek Kılıçdaroğlu ve Yeni Zelanda'daki sapkın bir siyasetçi, bu saldırının sorumluluğunu İslam'a ve Müslümanlara yüklemeye kalkıyor.

Bay Kemal'in söylediğine bakın; 'İslam dünyasından kaynaklanan terör' diyor. Sen ne menem bir adamsın. Yüzde 99'u Müslüman olan bu ülkede ana muhalefetin başındaki bir zat olarak bu ifadeyi nasıl kullanırsın?

YENİ ZELANDA'DA CAMİYE SALDIRAN TERÖRİSTLERE MESAJ

Senin atan bile bizi süremedi, geleceğiniz varsa göreceğiniz de var.

AP'YE SERT FETÖ ELEŞTİRİSİ

Bakıyorsunuz Avrupa Parlamentosu tamamı bölücü terör örgütünün, FETÖ'nün argümanlarından oluşan gerekçelerle ülkemize saldırıyor. Fırsat bulsalar inanın bu ülkeyi terör örgütlerine teslim etmekte bir dakika bile tereddüt etmeyecekler.

AK Parti ve MHP'den İzmir'de gövde gösterisi! - Resim : 5

AK Parti ve MHP'den İzmir'de gövde gösterisi! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.