AK Parti ve MHP İçtüzük değişikliğini TBMM Başkanlığı'na sundu...

AK Parti ve MHP İçtüzük değişikliğini TBMM Başkanlığı'na sundu... İçtüzük değişikliğine ilişkin açıklama yapan TBMM Başkanı İsmail Kahraman, "Bütün emeği olanlara teşekkürlerimi sunuyorum" dedi...

AK Parti ile MHP'nin, Meclis İçtüzüğü değişikliğine ilişkin ortak kanun teklifi, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ve MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay tarafından TBMM Başkanı İsmail Kahraman'a sunuldu.

AK Parti ve MHP içtüzük değişikliğini Meclis Başkanlığı'na sundu. İki parti arasındaki görüşme dün gerçekleşmiş ve yaklaşık olarak 6 saat sürmüştü. Taraflar 17 madde üzerinde anlaşmaya varmıştı...

İçtüzükle ilgili olarak TBMM Başkanı İsmail Kahraman şu açıklamalarda bulundu:

"İki değerli partimiz katkıda bulundu, gönül ister ki topyekün kabul edilmek suretiyle kısa sürede tamamlanmış olsun. Bütün emeği olanlara teşekkürlerimi sunuyorum. Sayın Grup Başkanlarına, Bahçeli beyefendiye, Binali Yıldırım beyefendiye."

AK PARTİ VE MHP DÜN ANLAŞMAYA VARMIŞTI

AK Parti ve MHP, dün yapılan TBMM İçzütüğü değişikliği metni üzerinde anlaşmaya varmıştı. Yaklaşık 6 saat süren toplantının ardından açıklama yapan AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ve MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, görüşmenin yararlı geçtiğini açıklamışlardı.

AK Parti ve MHP İçtüzük değişikliğini TBMM Başkanlığı'na sundu... ile ilgili etiketler TBMM AK Parti MHP içtüzük
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.