AK Parti teşkilatlarında FETÖ temizlik operasyonu...

AK Parti, teşkilat içinde yer alan FETÖ mensuplarını temizlemek ve muhtemel sızmaların önüne geçmek için il il izleme komisyonları kurdu.

AK Parti, teşkilatta yer alan FETÖ’cüleri temizlemek için il il izleme komisyonları kurdu. 17-25 Aralık girişimlerinin ardından yapılan kongrelerle büyük ölçüde PDY mensuplarını teşkilattan ayıklayan parti yönetimi, 15 Temmuz darbe kalkışması sonrasında da yeni bir temizlik süreci başlattı. Her ilin milletvekilleri, ilçe teşkilat başkanları ve AK Partili belediyelerin başkanları, il başkanlıkları bünyesinde kurulan komisyonlarda bir araya gelerek, FETÖ’ye karşı atılacak adımları değerlendiriyor.

ARTIK SAKLANAMAZLAR

AK Parti yetkilileri, AK Parti teşkilatlarının çok yoğun çalıştığına dikkati çekerek, “Bu yoğun çalışma temposu içerisinde bir insanın uzun süre kendisini saklaması mümkün değil” değerlendirmesini yapıyor. Buna karşın, takiyyeyi çok iyi bilen örgütün sızma ihtimaline karşı da sürekli çalışma yürütülüyor. AK Parti Siyasi ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı da, teşkilatlara gelen çok sayıda ihbarın değerlendirildiğini belirtti.

AK Parti teşkilatlarında FETÖ temizlik operasyonu... ile ilgili etiketler AK Parti FETÖ darbe darbe girişimi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.