AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Enes Kara açıklaması: Yüreğimiz yandı

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, hayatına son veren tıp fakültesi öğrencisi Enes Kara hakkında açıklamalarda bulundu. Sosyal medyada yapılan yorumlara tepki gösteren Çelik, "Gencecik bir insanın ölümü üzerinden kindar bir dille kavga, ideolojik hesaplaşma ve ayrışma üretenlerin yaptığı şey asla kabul edilemez ve ahlaki değildir. Hepimiz Enes Kara kardeşimizin hayatını kaybetmesinin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Yüreğimiz yandı." dedi.

Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi 2. sınıf öğrencisi 20 yaşındaki Enes Kara, geçtiğimiz gün bir video çekerek hayatına son verdi. Kara’nın intiharının ardından sosyal medyada çok sayıda yorum yapıldı.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, yapılan yorumlara tepki gösterdi. Çelik, "Gencecik bir insanın ölümü üzerinden kindar bir dille kavga, ideolojik hesaplaşma ve ayrışma üretenlerin yaptığı şey asla kabul edilemez ve ahlaki değildir. Hepimiz Enes Kara kardeşimizin hayatını kaybetmesinin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Yüreğimiz yandı." ifadelerini kullandı.

"İDEOLOJİK EGOLARIN KAVGASI BİR KENARA BIRAKILMALI"

Ömer Çelik'in açıklaması şöyle:

Her ölüm insanı kendi ruhuyla yüzleştirmelidir. Bu büyük imtihandır. Hayatını kaybedenin acısı bizi buna götürmelidir.

Ölüm üzerinden bile ayrışma üretenler, ideolojik egolarının kavgasını bir kenara bırakmalıdır...

Gencecik bir insanın ölümü üzerinden kindar bir dille kavga, ideolojik hesaplaşma ve ayrışma üretenlerin yaptığı şey asla kabul edilemez ve ahlaki değildir.

Hepimiz Enes Kara kardeşimizin hayatını kaybetmesinin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Yüreğimiz yandı.

#EnesKara kardeşimizin yakınlarının ve sevenlerinin acısını yürekten paylaşıyoruz.

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Enes Kara açıklaması: Yüreğimiz yandı ile ilgili etiketler Ömer Çelik İntihar ak parti sözcüsü enes kara
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.